Esti aici:
Prima pagină > Blog > Chestii, socoteli > Blog întredeschis pentru Christmas time

Similar Posts

175 thoughts on “Blog întredeschis pentru Christmas time

  1. Un gind bun ,multi ani,multa sanatate pentru tine ,familia ta si colaboratorii cu care imparti necazuri si bucurii si,poate un an mai bun….

  2. Off topic

    Catren etern

    Fata (pe vine) taineşte la o cruce-n cimitir
    Cu un făcău plecat în pripă-un suflet de martir.
    O ramură uscată o scarmă lângă perineu :
    -Nu te mai potoleşti iubite şi-acolo eşti tot leu ?

  3. Sarbatori linistite, cu bucurie si speranta, tie si familiei tale. Astep cu nerabdare viitoarele emisiuni, atit eu cit si familia mea. LA MULTI ANI, sa-ti traiasca Vladut, sotia si tot ce iubesti.

  4. @ Tim:

    Ciutacu a fost primul care ne-a urat de Crăciun, prin melodia ,,Do they know it’s Christmas?”.

  5. Si cantecul se incheie intr-o nota de optimism: “Here is to you! Raise your glass for everyone! Here is to them! Underneath that burning sun!
    Do the know it’s Christmas time?”

  6. Victor ,nu stiu cum sunt sarbatorile tale,dar eu descopar lucruri placute.Nu stiu daca iti amintesti mesajul pe care ti l-am scris cu mult timp in urma,mesaj din care a luat nastere “revolutia bunului simt” a liberalilor si din care s-a inspirat dupa aceea Base.Ei bine ,acolo pomeneam de exemplul nasului si calatorului in traficul pe calea ferata.Zilele astea ,am aflat ca cineva de la PD,anume Berceanu ,a luat in serios acel mesaj.Yep!Avem vagoane noi pe linia ce leaga orasul meu de Iasi si de restul lumii.Acum il inteleg pe Base de ce este atat de pornit impotriva lui Antonescu.Se pare ca revolutia bunului simt continua si a fost luata in serios chiar de catre PD-isti.E ironic ,nu?O sa ajung si eu ca Mircea Badea,sa ii provoc in sensul constructiv.Ca sa vezi Victor ,ca mesajele de pe blogul tau sunt citite cu foarte mare atentie de catre PD-isti.Ai priza la ei ,ce sa-i faci?Gata,am terminat cu politica.:)

  7. Zile şi pene albe

    Frânează renii înhămaţi la sania miracol,
    Coboară Moşu’ lângă un orfan ; ce mai spectacol
    – Eşti bun , eşti poate cel mai bun,
    Dar vii numai odată, şi-atuncea de Crăciun.

    De mult îţi scriu, cântându-ţi toată gama,
    Să mi-o aduci în dar, numai pe mama !
    Se scuză Moşul, cerând iertare de păcat,
    Că poşta fu prea încărcată, şi n-a funcţionat.

    – Eu şi Isus cred că suntem d-un neam
    Ca El – nici eu – n-am tată pământean.
    O doamnă de aici se jură că-s din flori,
    C-am fost adus de barză, legat de subsuori.

    – O dragoste nebună a florilor de mai
    Te-a modelat pe tine, copil cu păr bălai ;
    Mi-a spus blânda bătrână ; se poate să o şti,
    E mamă de o viaţă, la sute de copii…

    – O ştiu, şi ea-i din flori ca mulţi copii, ca tine,
    Un sac cu zile i-am adus, să se descurce bine.
    Iar ţie-ţi dăruiesc mai multe pene albe,
    Să scri poveşti despre micuţi şi florile lor dalbe.

  8. Ultimele acorduri, ultimele versuri sunt sublime:”Feed the world; Let them know it’s Christmas time” repetat de cateva ori.
    “Sper ca va place acest cantec chiar daca nu este Craciun”sunt ultimele cuvinte rostite.
    Comentariile se opresc aici vis-a-vis de mesajul cantecului si muzica dumnezeiasca. S-a tras cortina.
    Multumim d-le Ciutacu!

  9. Va doresc,SARBATORI FERICITE.Am avut ultimul examen din viata mea?!…nu nici vorba!…cate vor mai fi…,sa dai piept cu greutatile vietii si sa vezi ca nimic nu se face fara fara sacrificii,sa inveti ca nimic nu e ceea ce pare a fi si ca oamenii pot fi neoameni de cat ti-ai fi imaginat,sa te inftupti din dulcegariile unora si sa vrajbesti mintile altora,si-ti inbeti inima cand ea nu da semne ca ar avea nevoie de vreo urgenta,sa alergi dupa himere,cand altii alearga dupa materialitati,sa judeci lucid,cand altii fac totul doar din interes,sa cauti esenta unde e artificiu,sa visezi cand toti devin pragmatici din oportunism,sa sti sa taci,cand se face prea multa zarva pentru nimic,sa nu dai bir cu fugitii,cand n-ai incotro,sa sa privesti adevarul in fata,chiar daca minciuna ti-ar aduce mai multa liniste,sa cunosti si sa recunosti ca totul e posibil si ca nimic nu e exclus,sa ai curajul sa vorbesti si sa nu te prefaci ca nu ar fi nimic de zis…,sa recunosti ca nimic nu e intamplator si ca din intaplari se nasc marile pasiuni,marile inpliniri si marile dezamagiri,ca intamplarea e destin si ca el te duce exact acolo unde trebuie,exact langa cine trebuie,chiar chiar daca ti se pare ca ceva nu e drept la un moment dat,e viata…

  10. Cugetare aniversară

    Elena, văzându-te „goală”, m-am recules ca-n faţa gropii fără mort !

  11. Sa sune clopotul si flautul sa cante,
    Ca orice om s-auda aste cuvinte:
    O ora doldora de glorie traita
    Mai plina e decat o era nestiuta.

  12. Domnu’ Vector , Sarbatori Fericite!:)

    Iaca, au “gasit” armele de la Ciorogarla….urmeaza Elodia…:)

  13. Niciodata nu te vei bucura deplin de lume ca marea insasi sa-ti curga prin vene, inainte ca trupul sa-ti fie invesmantat in ceruri si incununat cu stele: inainte sa te stii pe tine unicul mostenitor al lumii intregi si mai mult decat atat, caci fiece om din sanul ei ii este singurul mostenitor, la fel ca tine..

  14. Domnule Ciutacu! Ca intotdeauna, intarziata, da’ nu ultima pe motiv de precept “cei din urma…” va doresc ceea ce-i doresc fiicei mele!!! Inima curata, gand bun, sanatate si lumina! Si, credeti-ma!! ce-l rog pe D-zeu sa-i dea ei, e mai mult decat ce-as putea sa sper vreodata pentru mine! Si Slava-Domnului, mi-a dat!

  15. Buna seara, DLE Ciutacu,va urez AN NOU FERICIT,si sa ramaneti tot asa.La DEJ AVEM probleme cu ANTENA 3,nu avem semnal de azi dimineata,ce se intampla?

  16. @violet . Domnul Ciutacu ne-a felicitat prin aceasta melodie, eu nu am spus ca nu, ci remarcam altceva insa tu nu esti atent la observatia mea.Reciteste te rog, numai bine.

  17. Decit ultimul colindator, prefer sa fiu primul “plecat cu sorcova”.Desi, mi-e aproape la fel de lehamite sa fac urari precum mi-e lehamite de tot ce vad 24/7 in jurul meu.Fiindca toate urarile cuprind cel putin un stereotip lesinat si ipocrit. Totusi, voi incerca,fie si numai pentru faptul ca de ceva vreme mi-a ramas telecomanda blocata pe A3, A2 si uneori pe A1.
    Asadar,DOMNULE Ciutacu, m-ar bucura nespus daca din 2010 incolo Marele Arhitect ar veghea ca TONOMMATUL sa functioneze cel putin la parametri cu care ne-a obisnuit.Acum ar trebui sa va doresc “la multi ani”.Si asta tocmai fac, cu trstetea ca nu pot decide eu cit de multi… Fericire nu exista; exista numai oameni fericiti si m-as bucura sincer daca v-ati numara printre ei.Cit despre sanatate, teoretic o avem cu totii insa putini au si instructiunile de folosire a sa. Vreau sa cred ca va numarati printre ei.Bafta si sa va iasa totul asa cum va imaginati!
    P.S. Am folosit pluralul gindindu-ma si la ceilalti din echipa,inclusiv Oana Dobre.
    VIVAT “TONOMATUS !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.