Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Bei, nu bei, vremea succesurilor trece…

Bei, nu bei, vremea succesurilor trece…

Dat fiind că am înţeles că preşedintele României vrea să-mi ofere cadou de ziua mea (15 mai, aştept coletele de la fani) faimoasele coduri pentru care au trudit pe sute de mii de euro juriştii favoriţi ai Cotrocenilor, m-am gândit că politicos ar fi să mă revanşez faţă de om. Şi ce moment mai potrivit ar fi decât ziua vlăstarului marinăresc preferat? Ţara toată e-n sărbătoare, EBA noastră s-a făcut fată mare!

Bei, nu bei, vremea succesurilor trece. Eu aleg să beau în cinstea fostului copil timid. Vouă vă revine misiunea să propuneţi cadouri pentru prinţesa Parlamentului European. Vă rog doar să vă abţineţi de la mitocănii, că iar zice după aia tătâne-său că vreau să-l provoc. Zău că n-aş vrea să fiu ipocrit, să neg şi să mint.

UPDATE: Turmentatu’ şi Călifaru’, băieţi cu sinţământ, au ieşit repede la zar

Comentarii

comentarii

Similar Posts

137 thoughts on “Bei, nu bei, vremea succesurilor trece…

  1. @mirko: o.k.Eu traiesc la ora Romaniei!
    @georgiana: La multi ani ca ieri a fost ziua ta!
    Aici se sugera ca beizadeaua prezidentiala sa citeasca codul bunelor maniere ,doar, doar, o invata ceva. Dupa parerea mea , duduia este un caz pierdut! Deci nu i-as sugera nimic. Deocamdata ma uit la ea ca la urs, cind va ajunge sa ne reprezinte,probabil, ma voi enerva. Daca mai era ceva de terfelit din imaginea Romaniei, nu am nici o indoiala ca o va face ea. Oricum s-a dus buhul ca romancele sint frumoase dar si tirfe, nene, le-au luat pe unguroaice. Ei, cind beizadeaua se va da in stamba , pentru ca o va face, e genetica treaba asta, sa vezi batjocura dracului. Asta nici macar nu e de calitate ! Asta prin Bambu si-a facut educatia. Si nu-s multi ca ta-su sa-si ia tiitoare de la coada vacii!
    Pun pariu ca asta va atrage atentia mai mult decit prostia ei, ca la curvasareala nu prea se face filozofie,mai mult decit faptul ca nu stie sa lege doua fraze ,ca la asta nu se prea vorbeste, se-nteleg prin semne,e.t.c.In rest mare-i gradina lui Dumnezeu si toti isi gasesc un loc in ea!Si uite asa ne-a iesit brandul de tara! Turismul erotico-ecumenico si mai cum ii spune va prospera.

  2. buna seara lume
    un cadou special pt eba ar fi un bilet doar dus cu voie de parcare neregulamentara undeva in jungla amazoniana? apropo de frumuseti ale naturi va invit sa admirati una pe blogul meu

  3. Dupa ce ne-am facut remarcati in Europa prin fel de fel de chestii(cele mai multe dintre ele neonorante),iata ca ne pregatim sa oferim ceea ce n-a vazut pana acum Bruxellesul in materie de politichie si anume doua exemplare de caraghiosi nasparlii:Eba si Gigeache Becali,personaje care de buna seama vor intoarce cu curu-n sus tot Parlamentul Europoean(as zice ca de fapt dragutul de parlament ar cam merita intoarcerea asta,dar facuta de oameni cu cap).Nu cred ca in lume mai exista un popor asemenea romanilor care sa aiba stiinta facerii de ras cu rezultate garantate.

  4. 2 zile de vacanta la Vama Veche cu cortul. Ca nu mai are bani de stat la hotel acu’ ca a cheltuit o groaza de bani pe masina si pe casa lu’ sora-sa!

  5. ii urez elenei basescu o mare durere in ce.u.re fata de ciutacu si restul frustratilor.

  6. Ciutacu, dar se uita cam urat EBA, i-ai adus tu tortul de pe masa ?
    Voi stiati ca asa o fata e nascuta intr-o zodie speciala? -zodia succesurilor

  7. Cum sa interpretez: sustinere voalata sau “rautacisme”? Stiu ca aveti mana buna dar daca ar fi sa aleg intre europarlamentarul Becali si simpaticul dvs.subiect de blog, asa ca intre doua rele, l-as alege pe Becali. Pe G.B. nu l-au trimis parintii la scoala, ci la oi dar l-a dus mintea sa realizeze ceva in viata ,in schimb d-ra a facut scoala dar…ce folos? Nici nu o sa faca ceva in viata fara sprijinu’ lu’ taticu, nici nu “vorbesc mai gramatical” ca G.B.

  8. @ Cârcotașu :Măi,SUPERSTIȚIOSULE mic& cinic!Ai grijă că și apelativul BRE , repetat de 2 ori,poate să-ți aducă ghinion în viață. Mai ales când îl folosești la …oraș!!!

  9. si in plus de asta, photoshop-istul care a inventat fotografia e slab. Slab de tot.

  10. Are tot ce vrea ! Ar fi bine să fie cuminte, să se joace frumos, să nu facă prostii multe, să lase politica şi să citească.

  11. Fara legatura cu subiectul as vrea sa va spun ceva.Cred ca s-au tampit guvernantii…Au micsorat plafonul de la 200lei/persoana la 150 lei la mult trambitatul program “bani de liceu” prin care sprijineau familiile cu venituri mici.
    Astfel ca la noi in scoala 11 copii au fost eliminati si chiar au situatii deosebit de grele.De la niste amarati care abia au bani sa faca naveta vor face economiile mult visate si vor marii bugetul tarii?Cata nesimtire….si societatea civila ,presa nici un cuvant.
    Cu trecerea scolilor la primarii au pus si bomboana pe coliva.

  12. Mie mi-a ramas in cap o declaratie a ebei si anume: ca a invatat de la tac’su cum sa dea sub centura, adica la operatie cum zice Victor Ciutacu!
    Asta a fost cireasa de pe tort in opinia mea, fata a zis exact ce trebuie ca sa-i intelegem caracterul.
    In rest sa traiti, bine, acum va doresc noapte buna!

  13. Eu nu inteleg un lucru…dau in Principele Radu pentru ca ei nu sunt in stare sa reprezinte Romania si l-au pus pe dansul???…si chiar ne reprezinta bine am ascultat discursul lui si vb mai bine engleza k mine…ce basescu…ce geaona…omul e ideal ptr scaunul prezidential…insa lumea nu realizeaza…mentionez ca am 24 de ani. Multumesc

  14. @Grigore Ureche
    Niciodata in aceasta viata,eu sper la urmatoarea,asta daca nu o sa ma nasc prin evul mediu sau doamne fereste pe vremea dinozaurilor,ca in viitor va fi mai nasol in romania:-))

  15. Io zic, că dupe ce-i mai trece din succesuri, să i se dea un post de “fătucă” la teveu. Că aseară o dudie pe Antena3, a poluat fonic rău receptoarele TV care prind postu’ acesta, din cauza ştirii despre cutremur. Cred că s-ar descurca la fel de “bine” ca fătuca de aseară.

  16. Continuand teoria Ancai, as aminti de asemenea, de contrastul vizibil de discurs de ieri, de la Congresul UDMR. Oare cine ar fi votat de alegatorii sai in turul doi?

  17. happy cacat! cati ani facu? traiam cu impresia k e de o seama cu mine…23-24…mi a zis cineva k are 30 ani copilu’ …

  18. Fara legatura
    M-am gandit aseara la ceva. Sa-mi zici daca este valabil. Traian Basescu are cele mai mari sanse sa fie iar presedinte.
    1. Elena Basescu, obtine locul mult visat in PE, TBAsescu o sa se laude cu asta.
    2. Turul doi : Traian Basescu, Mircea Geoana.
    PNL..cedeaza voturile PDL..pentru ca este partid de dreapta si nu vor sa-si dezamageasca electoratul, dupa cum bine a spus Crin Antonescu intr-o emisie alaturi de Florin Calinescu la Nasu.
    3. Turul 2: Traian Basescu, Crin Antonescu
    PSD cedeaza voturile PDL..vor sa ramana la guvernare. PNL niciodata nu o sa formeze guvern cu PSD, dupa cum bine se stie.
    ==> PRESEDINTE TRAIAN BASESCU

  19. E clar ca la capitolul CREIER nu mai putem face nimic pentru ea ( e terci!). Eu as cadorisi-o cu un tub de Cutaden pentru craterele de pe fata ei, ramase de la acnee si care nu pot fi acoperite cu straturile groase de fond te ten ( e “mumoasa” manca-o-ar nevoia, seamana leit cu tac’su)… si cu un bilet in Patagonia, dar numai “dus”… duca-se, ca-mi vine sa zic ca Topescu in bancul ceausist: “Ptiu, fiv-ar samanta a dracu'”)…

  20. am ajuns ca pe vremea lu Ceausescu unde ala il impingea pe Nicu sa fie acolo miezu..asa si Base o arunca pe pasarica asta care abia leaga 2 vorbe si incearca ea sa ne spuna noua cum sta treaba ca cica noi suntem prosti…cat de culta e ea in cap…am ajuns cu astia sa nu avem voie sa stam nici pe iarba in park,sa ai interzis sa iesi cu bicicleta (ca e interzis, nu ai voie colo,colo,colo)…pacat de tara asta,de copii care au murit in ’89, eu 1 cred ca am batut recordul la datorii intr-un timp asa de scurt, cand cu 19ani in urma nu aveam nici o datorie externa….e incredibil,incredibil…

  21. fata lui tata` sa se apuce de altceva
    nu are stofa de europarlamentar
    ea vrea doar euroii
    si plimbari cu avionul decontate de cine oare?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.