Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Băsescu s-a prăbuşit “secret” în direct

Băsescu s-a prăbuşit “secret” în direct

dezvăluirea unui mare secret faptul că Traian Băsescu are o cotă de încredere de 7% şi nu se mai ridică de acolo. Pentru Titanul din Găgeşti şi admiratorii lui necondiţionaţi, aproape nici nu mai contează că Alin Teodorescu a spus asta, în direct, în faţa unei asistenţe de câteva sute de mii de oameni, acum câteva luni, la Antena 3. Aşa-i când cea mai mare cifră de audienţă a ta e mai mică decât cea făcută de pauzele publicitare de la cei pe care te lauzi că vrei să-i detronezi.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

32 thoughts on “Băsescu s-a prăbuşit “secret” în direct

  1. Si d-aia nu mai poate el!
    Se crede in continuare invincibil si salvatorul Romaniei.
    Daca voi nu ma vreti, eu MA VREAU!(asta este deviza lui}

  2. Nu cumva si dl Gadea a auzit de prabusirea lui Base la 7% tot de la B1 de a insistat… abia astazi, la Sinteza Zilei, pe acest subiect?

  3. Nu cred ca il mai intereseaza cata incredere mai are prostimea in el.Probabil din cauza ca sunt atat de siguri pe masina lor de propaganda si furt.Nu stiu daca ati observat cum a inceput disursul(rahatul scos pe gura)…cu un ranjet sinistru..si l-a terminat cu acelasi ranjet plus “asta e”.Asta nu e presedinte de tara,iar noi nu suntem popor,cum bine a spus Mircea Badea odata…”omul e un bulibasa,iar noi am devenit o satra”,dar meritam absolut tot ce ni se intampla.

  4. @PLANO10: ar fi culmea sa se uite la toate emisiunile difuzate pe Antena 3. n-ar mai avea viata. a si spus in timpul emisiunii ca declaratiile lui Alin nu sunt noi, ci au fost reluate dupa cele de la Vorbe grele

  5. @urs289: ai observat “pam pam pam” ce-l fredona
    la “intilneala” aia (la tvr au trunchiat faza) ?
    Mie-mi aduce aminte de filmele cu Louis de Funes
    in care actorul interpreta roluri de oameni nervosi si meschini.

  6. Sa i se arunce prosopul!Campionul si-a dat singur la pumni in fata de s-a umplut de sange si acum ametit si zapacit tot mai topaie crezand ca mai este cineva. A ramas doar cu calitatile lui native injuraturi si flegme trase. Coborand asa de jos devine problematica si programarea furtului alegerilor. Nu mai ai un nucleu in spatele caruia sa-ti ascunzi furtul de voturi. Va trebui sa furi toate voturile lucru care devine imposibil si batator la ochi. Base si PDL stingeti lumina si mergeti la culcare va vom nota dupa PNTCD ca al doilea mare esec al Romaniei.

  7. Va multumesc mult pentru precizari, dle Ciutacu ! Documentaristii de la “Sinteza Zilei” NU au citat ce am spus dupa transcriptul emisiunii, ci au prelucrat o prelucrare dupa un site de birfe politice. Nu am spus niciodata ca procentele din sondaje sunt secrete, din moment ce se publica lunar intr-un cotidian. Mai mult, prima analiza mai serioasa a evolutiei politice interne a fost derulata in convorbirea de asta- vara cu dvs. Dl.Gadea are ceva de discutat cu salariatii dinsului.

  8. O fi cazut Zeus din Olimpia, insa eu unul am asa o mare incredere in imbecilitatea acestei populatii, incat sunt convins ca daca asta ar mai putea candida venind mai cu o manea, mai cu o lacrimogena, mai cu un Videanu cu pensiile lui de n-spe mii de euro, ar fi reales. Ce dracu’ ne imbatam cu apa rece, nu stiu, atata vreme cat suntem natia Caritasurilor si a promotiilor la nimic, nu stiu.

  9. Hai sa va descifrez eu mesajul ascuns (secret) in spatele vorbelor marinarului: va renunta in 2012 la presedintia Romaniei, conform propunerii facute de el opozitiei, si se va alege (are el metode, nu trebuie sa-i spun eu cum) presedintele…..Europei Unite!!!!! Deci, ce mai conteaza 7% sau mai putin de la romani!!! Vax! El capitan va salva Europa de la dezintegrare si o va conduce spre disparitie!!!

  10. Ei, lăsaţi că nu-i aşa grav. 😛
    Acuma, c-o devenit UdBăse, i-or crescut şi procentele (7 ale lui, plus cam cât o avea madam, creşte pe la 15? Creşte! 😉 ) Suntem noi răi cu dumnealui Fraudă-Vodă, nici nu-i de mirare că ne zbiceşte ori de câte ori îşi aminteşte că, în ţara lăsată lui moştenire, mai există români. 🙂

  11. Eu cred ca pe Basescu nu-l mai intereseze in acest mandata sa fie popular.
    De interes pentru el este sa salveze PD-L ca sa fie sigur ca va sta la Cotroceni pana in 2014, iar asta este possibil numai daca PD-L castiga alegerile. de aceea a si preluat functia de “purtator” de cuvant al guvernului si a atras asupra sa ura romanilor, anuntand toate vestile proaste.
    Scopul lui este sa modifice Constitutia si dupa o pauza de cinci ani sa se reinventeze si sa vina la presedentie, intre timp punand in scaunul de la Cotroceni o paiata pe care sa o manipuleze din urma.
    Din pacate se pare ca planurile ii merg unse. PD-L impreuna cu UDMR si alti cativa |pitici| vor guverna si dupa alegerile din 2012.
    Basescu se gandeste deja la castigarea unui nou mandat, incepand din 2019 (asta daca nu face vreo smecherie in modificarea constitutiei si il vedem candidand si in 2014….si castigand, bineinteles).

  12. Nici un tiran nu se poticneşte de un procent. 7% sau 70% e cam la fel dacă cetăţenii nu reacţionează.

    Am observat cei drept că s-au mai rărit rapsozii de la proteste. Au început să ardă poze în loc să-i ironizeze în rime. E un început. Darwin s-ar putea să aibă dreptate.

  13. Traian Basescu stie mai bine ca oricine cat are in sondaje. Eu cred ca nici 7% nu mai are in prezent.
    De aceea, o face ba pe marele salvator al Europei, ba pe marele strateg politic, ba pe Jean Corectul.
    Romanilor li se pregatesc arestari in masa dupa anul nou, pentru a se distrage atentia opiniei publice de la saracia in care ne adancim tot mai mult.
    In timp ce pe Tiran il vom vedea din ce in ce mai des la televiziunile obediente acestuia, de natia asta se alege praful.
    Asa ne trebuie daca l-am votat inca o data, ne meritam soarta daca vom inghiti la nesfarsit “gogosile” acestui personaj sinistru numit Traian Basescu.
    Crin Antonescu n-a fost bun, Geoana-i Prostovanul, iar Basescu presedintele Romaniei pe o perioada de 10 ani.
    Stiu, daca ii intrebi pe romani astazi, nimeni nu l-a votat pe Tiran. S-au furat voturile, motiveaza pulimea. S-o fi furat, dar si noi l-am votat, sa fim seriosi. Ne meritam soarta.
    Si rusii au luat-o inainte, cu toate ca intr-o singura zi au fost arestati 1600 de persoane.
    Veti spune ca acolo e dictatura. Asa este, dar ieri au iesit in strada 100.000 de rusi!

  14. D-le Alin,
    Asta cu documentaristii de la “Sinteza Zilei”, deja, este o stire, ar zice Ï.Cristoiu. :):)
    Daca site-ul de barfe nu rostea cuvantul magic…SECRET, stirea cu Basescu 7% in sondaje ramanea ascunsa in banalitatea harazita de comunicarea oficioasa din Romania.

  15. In perceptia mea,Giac era la fel de artificial si avea aceleasi argumente scremute si mirari neghioabe pe care le are acum laBe1 si in emisiunile de la A3,pe vremea cind Radu Tudor si alti admiratori neconditionati ii tot trageau cu MAESTRE in sus,MAESTRE in jos!Daca asa niste mari jurnalisti,patroni de presa(a luat bani frumosi de la A3/A2,ca avea emisiuni pina si simbata si duminica) erau prostiti de Cristoiu,e normal ca el sa forteze nota in continuare!Cit tine,tine.
    Cind ii vine bine,sa vezi cum o intoarce si sigur se va gasi cineva din noua putere sa-i dea un loc in care sa faca pe-a prostul ca invitatul sa-l lamureasca cum devine treaba!
    Sunt citiva care se pregatesc sa joace rolul asta in guvernarea viitoare,isi fac loc in poza de pe acum.

  16. si cu Basescu la 7% si cu Antonescu+Ponta=Love>50% cred ca interiorul potofelului meu arata sau va arata la fel. Lehamitea ma cuprinde din ce in ce mai mult. Jaf in ciuperci din punctul lor de vedere. prevad la urmatoarele alegeri o noua victorie portocalie (bineinteles tot dupa o noapte ros-galbena) ceea ce ne va asigura inca 4 ani de impliniri marete.
    Propun sa facem o rugaciune colectiva in care sa ne rugam la Dumnezeu sa nu ne dea atat cat putem duce.
    Ca daca depinde de noi….. praf si pulbere!

  17. Atat are si partidul care l-a zamislit.Mult doamna,mult…vorba reclamei!Somnul natiunii naste monstri.

  18. off topic: am un discurs din Fair Game, un film pe care ar trebui sa-l vada toti cei care au neuronii functionali
    The offense that was committed was not committed against me, it was not committed against my wife. lt was committed against you. All of you. Now, if that makes you angry or feel misrepresented, do something about it.
    When Benjamin Franklin left lndependence Hall just after the second drafting, he was approached by a woman on the street. The woman said ”Mr. Franklin, ‘what manner of government
    have you bequeathed us?”. And Franklin said, ”A Republic, madam. lf you can keep it.’ ‘
    The responsibility of a country is not in the hands of a privileged few. We are strong, and we are free from tyranny as long as each one of us remembers his or her duty as a citizen. Whether it’s to report a pothole at the top of your street or lies in a State of the Union address speak out! Ask those questions. Demand that truth. Democracy is not a free ride, man. l’m here to tell you. But, this is where we live. And if we do our job, this is where our children will live. God bless America.

    Poate se prinde ceva si de noi!

  19. Problema nu e cate procente are, ci cum de ne conduce de 7 ani un escroc . Trebuie ca in fiecare dimineata, la oglinda, sa ne punem aceasta intrebare .

  20. Mi-e teama ca prabusirea lui Basescu in sondaje nu mai e de actualitate: SI-A CONSTRUIT DEJA un sistem de constrangere-manipulare politienesco-economic incat pur-si-simplu NU-L prea MAI INTERESEAZA CAT ESTE DE IUBIT !!! 😡 (dupa principiul , corect enuntat de @MIHAELA , “degeaba voi nu ma vreti ca eu MA VREAU !”)

    Iar acest aspect la sesizat CORECT si Claudiu Saftoiu: dupa ce “a sters pe jos” cu unii din miliardarii (de carton) ai Romaniei , cu procurorii si judecatorii , cu liderii de sindicat , cu politistii , cu anumite clanuri interlope devenite indizerabile (chiar ma uitam cum i-au daramat ABIA ACUM una din zecile de imobile ilegale al lui Bercea-Mondialu – chiar …! oare de ce nu s-a confiscat si apoi valorificat la bugetul de stat acel imobil 🙄 , de ce a fost necesara daramarea lui … , PENTRU SPECTACOL ??? …) ,etc. , deci dupa toate astea A REUSIT SA BAGE FRICA in multi din tara asta si A DEMONSTRAT CA “SEFUL” E DOAR EL : “Tara sunt EU , Basescu Traian !!!”

    Ba mai mult , prin saracirea dementa la care a dus populatia , a facut-o pe aceasta f. usor MANIPULABILA si CUMPARABILA !!! 😳

    Si-atunci credeti ca pe Basescu il mai doare undeva sau ii mai pasa de sondaje … ?! 🙁

  21. Dar am si eu o intrebare . Care partid a rezistat erodarii puterii? PNTCD ul nici nu mai e in parlament de prin 2004 , PSD ul si acum are legate pietre de moara de genul Nastase, Vanghelie, Hayssam, Voicu ,Mischie , Dragnea baronii lor !!! Ghinionul Romaniei a fost ca pe un fond de crestere economica viguroasa sfarsitul lui 2008 a insemnat inceput de criza economica primul val si nu s-a mai putut realiza o corecta redistribuire a bogatiei adica in puterea de cumparare ,in veniturile nominale ale unui individ care le obtine prin munca cinstita , ha !
    Acum sintem in mijlocul unui taifun . Este taifun de cea mai mare categorie si risc . Daca cineva da o solutie dar realista nu fugind dupa iluzii si dupa aparitia unui salvator . Ce guvern sa fie ala incat Romania sa o duca boiereste cand alte guverne sint aproape de colaps si nu prea mai exista solutii de protectie , bariere?! Socialistii lui Zapatero au dus Spania intr-un dezastru si mai mare, Ungaria are guvern de extrema dreapta aproape , Portugalia se zbate sub un guvern socialist . Germanii o au pe Merkel norocul lor sau ghinionul lor vom vedea , dar aia sint facuti din alt aluat .
    Romania a avut pe rand guvern PDL PNL , ales bules, guvern PSD PDL ales bules , guvern PDL UDMR cacarea lumii in 7 acte . Sintem in chingile marilor interese bancare internationale, ale FMI ului care schiteaza politicile proprii pentru arondare economica a tarilor. Sa nu uitam declaratia lui Shimon Perez de acum cativa ani care a zis mai clar nici ca se putea ca Israelul cumpara tari ca Romania, Ungaria ,POlonia. Mai mult ce vreti dragi compatrioti . S-a opus vreunul cand s-a vandut sau s-a privatizat ceva in tara asta? Doamne fereste imi pierd jobul slujbulita mea de cacat cum sa dau din gura sa fac pe nebunul.Imi este scarba de compatriotii mei . Vreti ceva iesiti in strada jumatate de milion si mai vorbim. Hai zau sintem de o ipocrizie fara limite . Normal ca presedintele asta este sub 7% doar nu vroiati sa fie la 100%?! Ha . Ca se fura pai normal daca ai lor sint la putere adica sa renunte la mancarea din frigider sa dea altora?! Cand s-a vazut altruism la sefi sau la patroni . Se numeste capitalism si asta impune lacomie ,responsabilitate individuala . Presedintele acesta in exercitiu are experienta marilor lumii , are tendinte de marinar si de pirat . Ca si capitan de vas are stabilit un ETA si un traseu pe care l-a ales in functie de prognoze . Daca trebuie sa treaca prin furtuna cu toate ca a incercat sa ocoleasca din loialitate fata de echipaj dar nu s-a putut acum asta este , cine e mai tare si cu institnct de supravietuire in echipaj ala va reusi sa nu se scufunde in caz de naufragiu. Dar garantat capitanul va ramane ultimul pe nava se va asigura ca echipajul are o sansa apoi va incerca sa se salveze si pe sine. Dar sigur 100% capitanul va ramane ultimul pe nava . DE obicei pe o nava care se scufunda primii parasesc nava sobolanii. Aia roiesc pe punte . Politica romaneasca este plina de din astia iar eu am fost membru si in PDSR actualul PSD prin 1996 la 16 ani, am fost membru si in PDL de prin 2002 cand am terminat facultatea asa ca stiu cum se discuta in spatele usilor inchise. Conteaza cine are mai mult malai pe vreme de criza. Daca cineva imi spune ca ei se intereseaza de ceilalti eu mor de ras . Rad cu lacrimi. Pofta buna Romania , sau sughita pana mori.

  22. Eu raman prudenta in legatura cu prabusirea lui Base.Si inainte de alegerile din 2009 era oarecum prabusit.Zilele astea am constatat o grava disolutie a institutiilor statului si cauza este lipsa banilor sau ,mai degraba ,utilizarea tampita ,aiuritoare a lor.Ministerul justitiei minte,probabil si celelalte ministere mint,institutiile se acuza reciproc de minciuna.Si suntem stat de drept care vrem in Schengen.Cel putin asa sustine Base.Imi pare rau pentru presedinte,Olanda are dreptate.

  23. @marius: wrong, pnt-cd a iesit din 2000;
    daca ti-e scirba asa de tare, vino in strada.

  24. In completare a mesajului meu anterior,nu am stiut ca onor ministrul justitiei a iesit la rampa la tvr,cu ceva timp inainte sa scriu mesajul,s-au miscat repede.Erau cam pleostiti oamenii.Cred si eu.Una arati la televizor si alta se intampla in realitate,haos pur si simplu.Base,ai servicii competente.Nu e deloc coincidenta ca a aparut la tvr ministrul ,probabil ca sa faca un pic de spalatura pentru imaginea sifonata,l-a pomenit si pe Base in aparare.

  25. Pariu:
    1. Comaseaza alegrile
    2. PDL la guvernare cu prim ministru
    3. in 2013 tot de la PDL cineva castiga alegerile Cotroceniste

  26. Desi nu imi place ce spun, romanii au fost imbecili si tampiti cand i-au ales pe cei care conduc azi Romania spre dezastru. Toate curcile Europei isi smulg penele de pe spate de ras cand se uita la natia asta indobitocita cu hazna in fundu’ curtii care, cu siguranta, va vota partidul piratului oaches pentru un kil de zahar de pus la tzuica. Indiferent daca vor fura toate voturile sau doar cat le trebuie, fratii nostri romani nu se vor schimba si tot cu mana intinsa la pomana piticului atomic vor sta. Sa ne fie de bine…

  27. Am văzut azi pe Antena 3 la ora 17,11 că îl făceai pe Băse inginer… el a terminat şcoala din Coiciu…care a fost echivalată cu o facultate …dar puntiştii erau echivalaţi cu economişti iar ofiţerii mecanici au fost echivalaţi cu ingineri.
    Nu vreau să se fcaă de râs inginerii prin astfel de reprezentanţi care nu ne reprezintă

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.