Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Băsescu lansează programul prima soţie

Băsescu lansează programul prima soţie

Şirul puroaielor debitate de un individ scăpat de sub orice control se lungeşte ca râma-n ploaie. După sinuciderea primei neveste a lui Crin Antonescu şi ghinionul purtat de Gabi Firea primului ei soţ (mort din cauza unei crunte insuficienţe renale), aseară am ajuns la prima soţie a lui Victor Ponta, lăsată gravidă-n şase luni pentru fiica unui important pesedist. Ştiam că reformatorul patriei nu are nici o limită şi e-n stare de orice mizerie pe care mintea umană o poate imagina. D-aia nici nu mai am puterea să mă revolt. La fel, nu mă aşteptam ca gunoaiele cu pretenţii elitiste care-l susţin şi se băşică la orice-l atinge pe Divin să protesteze, în loc să-şi bage dovlecii intelectualoizi între umeri. Dar cred că domnii în halate albe de la care aşteaptă ajutor adversarul său politic ar avea motive legitime să-l bage-n cantonament.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

44 thoughts on “Băsescu lansează programul prima soţie

  1. Iar basescu frate??? In tara asta chiar nu mai exista nimic altceva decit el ???
    Basescu e un subiect expirat si tu neavind alt subiect incepi sa devii incet incet la fel….

  2. Acest domn are acces la mult prea multa informatie.
    A ajuns sa nu isi mai controleze iesirile publice.
    Probabil si din cauza varstei.
    Cine il urmareste cu atentie , poate observa ca in momentele cand nu are o foaie in fata pe care sunt trecute temele ” de discutat ” , o ia pe carari.
    Este un produs uzat care trebuie scos la pensie .

  3. Eu zic doar că preiau titlul și sintagma „dovleac intelectualoid”, să se bucure și alții de ele. Sunt prea bune.

  4. Problema e ca in epoca noastra halatele albe sunt ocupate cu pusul silicoanelor la negru! Sincer, nu cred ca mai aven scapare! 🙂

  5. Stiu ca e offtopic intrebarea mea dar am o curiozitate.Nu crezi ca Basescu e invidios pe Mazare pt tot ceea ce el nu a reusit sa obtina? Si aici ma refer la respectul oamenilor, la faptul ca umbla cu fete tinere si frumoase si la fiul lui Mazare care stie sa vorbeasca , nu ca fiica-sa

  6. Daca tot suntem la capitolul prima sotie , s-a vorbit la modul elogios despre madam Basescu . Fratilor , eu am vazut-o pe prima doamna doar la carciuma si la cumparaturi . O sa spuneti ca mai bine asa decat cu Ceauseasca . Dar actiuni caritabile nu putea face , doar la carciuma ?

  7. @david: cred ca Basescu moare de ciuda ca nu are vreo 4-5 dosare penale pe rol, care se apropie de sentinta. 🙂

    Referitor la subiect, bate campii din ce in ce mai rau, nu stiu ce l-a apucat. Suntem in campanie si, din pacate, se discuta numai mizerii.

  8. @david: Mazare are respectul oamenilor???? Stimate domn, imi permiteti sa va intreb ce anume fumati? Pare marfa de calitate.

  9. @Radu: da, din varii motive, are respectul multor oameni. faptul ca nu-l are pe al tau nu inseamna ca nu-l are si pe al altora

  10. @david: intr-adevar cred ca nu e cersetor in Constanta care sa nu-l respecte pe Mazare. Mai nasol e de noi restul, cei care achitam nota de plata. Cat despre Basescu…presupun ca are si el inca destui admiratori.

  11. Cu ocazia asta am aflat ca Basescu e un badaran. Ceea ce stie o tara intreaga de multi ani si ceea ce nu mai surprinde pe nimeni.
    Cu asta am avut timp sa ne obisnuim, pentru ca vezi, nici macar pe tine nu te mai surprinde.
    Ideea e ca in cateva luni pleaca si gata, asta a fost.

    Ca sa iti faci o idee, cam la fel de tare ma revolta pe mine minciunile si seninatatea cu care le debiteaza pacaliciul ala de Ponta, care in general mi se pare un caracter mult mai infect. Si asta abia se pregateste.

  12. Pana unde poate cobora maidanezul ,este oare atat de sclerozat de si-a uitat amantele pe cine stie ce porturi si destinatii ?Oare pe chipul d-nei Maria ce se citeste ,tristetea de a sta langa un om dur ,agresiv si fara sentimente .Totu-i boala psihica la acest om ,pana nu te loveste in inima nu are liniste scorpionul Sa-l duca D-zeu in pustie cat mai repede .

  13. @andrei: deci magariile derbedeului le acceptam fiindca e pe final si pleaca? misto concept!

  14. Asta e “nota de plată” a faptului că lui Ponta şi Antonescu (amândoi în egală măsură)le-au tremurat chiloţii în 2012 în faţa UE şi SUA şi n-au ţinut cont de proiectul de lege propus de Ghişe ptr. a fi trimis acasă acest dement sclerozat. Mai trist este că sunt încă mulţi idioţi în românica care încă îl mai susţin şi pun botul la toţi aburii pe care-i scoate pe nări şi pe gură la fel şi fel de ieşiri oficiale de la tribuna prezidenţială în care de fapt are 3 scopuri clare : să-l înjure pe Ponta, pe “turnătorul” Voculescu şi pe Ghiţă. E, cum încerci să le povesteşti cu subiect şi predicat, cu argumente concrete, ceva odios pus în aplicare de Băsescu sau regimul său, cum sar ăştia ai lui de cur în sus. Dincolo de drama naţională pe care o trăim cu toţii de când ne conduce handicapatul ăsta mintal, măcar avem “marfă” cu Nuţi dând din coate să se strecoare în turul II al prezidenţialelor. La un moment dat, mă gândeam că pân`la urmă îl va scoate de la naftalină pe Boc, dar văd că o “împinge” tare pe Udrea în faţă … “genialul”.

  15. Ce-mi plac mie cei ce nu-s de acord cu temele puse in discutie de tine,pe blogul tau,insa tin cu tot dinadnsul sa te citeasca!
    Mai este o categorie de postaci,care la orice tema ai aborda se simt datori sa gaseasca justificari si a transmita mesajul de zi al partidului.Si,se gasesc doi berbeci de astia,unul de la un partid,altul din partea cealalta si duc tema ta initiala in derizoriu.
    La tema de azi,dupa ce am citit motivele legitime,inteleg maidbine expresia-fericiti cei saraci cu duhul.
    Numai,ca zicerile individului scapat de sub control s-ar putea sa ne bage in bucluc.Tocmai ce si-a exprimat ingrijorarea privind cantitatea de vodca bauta de Rogozin,inaintea declaratiilor privind Romania.Pai,daca asta e comandantul fortelor armate,e seful csat,e seful diplomatiei,atunci e groasa,tata!Si lunga!

  16. Buna ziua,

    In Oltenia,cand te necajeste cineva foarte tare,ii spui cu toti rarunchii:”manca-te-ar pamantul,sa te manance!”
    Asa spun eu acum ,in fiecare zi,cand il aud,il vad sau se vorbeste despre el-de basescu e vorba,manca-l-ar pamantul, sa-l manance !!!

    Cu tot respectul pentru Dvs..
    IoanaP

  17. Este pentru prima data cand citesc un referat despre psihopati. Dumnezeule , pai Basescu se identifica absolut perfect cu portretul robot al unui psihopat. Ma cutremur la gandul ca asta a fost presedinte 10 ani. Basescu trebuie trecut ca exemplu cu foto, in tratatele viitoare de psihopatie. Recomand tuturor celor care n-au citit inca un referat despre psihopati, sa o faca. Parca citeam biografia lui Basescu. Incredibil, pe bune !

    P.S. Cu toate astea , n-am sa pot pronunta niciodata expresia : ” Saracul, e bolnav “.

  18. Victor Ciutacu mai exista bun simt? Astia mai nou se injura care pe unde apuca! De mame, sotii, surori, surogate s.a.m.d. Adevarul e ca am ales numai oameni mediocri spre modesti in fruntea tarii… Am ales oameni cica din popor confundand scena politica cu birtul de la parterul blocului de garsoniere… Asta e nivelul si noi romani suntem la nivelul asta! La noi juma din femei cauta la popi sortitul si cealalta il cauta in top 300 capital! La noi inca facem treaba mare in curte tastand si dand like uri seffiurilor din baie ale pitipoancelor care au petrecut contracost o noapte la un hotel de la iesirea dintr un oras de 20000 locuitori promovat la nivel de municipiu!… Cam asta e majoritatea… Nu putem spera la mai mult… Unul salveaza industria tarisoarei vanzand arme in cazul unui razboi iar celalalt o da in barfe de baba nesatisfacuta pe la b1tv din calitatea de presedinte al tari, unul merge cu barca printr o apa de 20 cm cu 8 pompieri tractiune iar celalalt isi trage poza cu merele lu udrea pe la mare… Astia sunt primi doi oameni in stat! E deranj mare….

  19. off topic
    o lacrima pentru actrita, Margareta Pogonat. Dumnezeu sa o odihneasca.

  20. Victore,
    Inteleg ca primul mincinos al tarii si-a asumat rolul de sef al CSAT si i-a inchis spatiu aerian lui Rogozin. Am si eu o nelamurire: i-a delegat cineva atributiile de sef al CSAT? Nu de alta, da’ daca tot se umflasera muschii pe el, de ce n-a avut coaiele sa trimita avioanele dupa Rogozin, macar sa fi avut si el cele 15 minute de glorie.
    Si mai am o intrebare: intre Base care face campanie lui PMP/Udrea si asumarea de catre Ponta a unei functii care nu-i apartine cine a incalcat (mai rau) Constitutia?

  21. @bigradu: deci bine i-a facut ca i-a zis de nevasta si copil, nu? 🙂

  22. Imi este greu sa vad sau sa inteleg logica concluziei tale, da’ daca aaa zici tu asa o fi.

  23. si mie mi-e greu sa pricep de ce eviti sa comentezi subiectul postarii, total defavorabil mitocanului, e drept, da’ daca asa zici tu… 🙂

  24. Victore,

    Nu am ce comenta la postul tau. Base a varsat, inca o data, un hardau cu laturi, lucru care n-ar fi trebuit sa se intample. Tu ai observat foarte bine chestia asta si ai comentat-o. Ce era sa spun? Cat de jegos poate sa fie Basescu? Cat de bine scrii tu? Cred ca astea sunt evidente din textul tau, dar daca vrei “positive reinforcement”, iaca, am facut-o si pe asta.

    Si apropos de comentarii defavorabile lui Basescu: niciodata nu l-am considerat pe Basescu vreo lumina calauzitoare sau vreun model in viata. Atunci cand a gresit n-am ezitat sa-l critic asa cum am facut-o deseori pe blogul tau.

    Singurul lucru pe care l-am sustinut este ca Basescu, in comparatie cu ceilalti politicieni care “se bat” pentru votul meu, este, pe ansamblu, mult mai bun. Acelasi lucru l-am sustinut si depsre Iliescu: l-am votat, de fiecare data, pentru ca era net superior competitiei.

  25. @Victor

    Ieri l-ai cam menajat pe Ponta, probabil este politica trustului. Oricum, s-a lasat descoperit de multe ori si puteai sa punctezi, dar ai refuzat .
    La un moment dat se intreba (Ponta) cu manie proletara, “nu stiu cine a raspandit zvonurile cu Romania aflata in pericol de razboi” – citatul nu este redat cuvant cu cuvant, dar asta era ideea – la care puteai sa raspunzi scurt…dumneavoastra. Daca nu ma inseala memoria Ponta declara cu iresponsabilitatea specifica…”Ne paste un razboi…” Daca era Basescu sau Udrea sunt convins ca nu ezitai sa punctezi.
    In fine…
    Oricum privesti lucrurile, pe zi ce trece, Ponta face tot ce-i sta in putinta sa atinga nivelul de sinistru al tatucului de la Cotroceni.

  26. @Drujbaru: nu am a ma justifica, da’ m-am dus sa fac o emisiune din care sa iasa stiri, nu sa ma cert cu el. altfel, tu ai dreptate, da’ cu o nuanta. fix ce-mi reprosezi tu ca am omis am facut cu o saptamana inainte, face 2 face, in direct pe postul aceluiasi trust. iar el a recunoscut ca a comis o gafa. acu’ nu-l pot intreba in fiecare intalnire acelasi lucru, la fel cum tu nu poti urmari toate interviurile mele

  27. @Drujbaru

    La inceputul interviului nu cred ca l a menajat. Se vedea in mod clar ca este un subiect greu partea cu o noua suspendare. Domnul Ponta discuta cu maxima delicatete si retinere pe aceasta tema .
    Nu acelasi lucru se putea citi pe fata dansului cand discuta despre faptul ca trebuie incurajate toate persoanele care merg la competitii internationale. Chiar avea o maxima relaxare.

  28. Felicitari Victore, chiar asa, daca, Victor Ciutacu, isi lasa sotia insarcinata si pleaca la alta doamna,cazul n-ar trebui discutat? Asa, intre noi.

  29. @adrian: nu, pentru ca tine de viata lui personala, protejata inclusiv de legi europene si interne. doar gunoaiele intra-n viata privata a oamenilor. si nu, in al doilea rand, pentru ca e o minciuna ordinara. intre momentul nasterii si cel a despartirii sunt multi ani

  30. Salut fratioare!
    Da te rog stirea cu procesul castigat contra statului, cel referitor la TVA, si in paralel stirea viermelui infect. Ca tare as vrea sa ii mai intre in coor niscavai ceatarna.

  31. @ AssFallTeen.dl colonel se pregateste de mobilizare,nu mai comenteaza ceea ce nu i convine.

  32. Vorbeste de pe piedestalul familiei pefecte: fetele lui s-au maritat virgine, cu barbati virgini si vor trai impreuna pana la adanci batraneti!!! Ups!

  33. Nu ne mai mira nimic, daca si pastori deontologi cu ochelari pe nas si frenetici antibasescu au folosit o situatie personala a unui membru pnl pentru al ataca murdar pe presedintele pnl ce asteptam de la marinar? Politica indobitoceste marinari, pastori, someri, postaci, deontologi etc etc!

  34. am mari dubii ca Mihai l-ar ataca la familie vreodata pe Crin

  35. Cat timp a avut de a face cu oameni ,,subtiri,, , gen Adrian Nastase , Tariceanu , Geoana lucrurile au mers struna pentru batranul golan . El le arunca zoaie in cap si domnii ii raspundeau in termeni politicosi chiar daca uneori duri . Acum la golanisme Ponta ii raspunde si el tot cu golanisme ceea ce pe grozavul grozavilor il cam irita si il consuma teribil .

  36. E vorba despre situatia ministrului Campeanu acolo unde atat doamna Campeanu cat si Antonescu au explicat de n ori situatia cu sotul dansei inainte de intalnirea Gadea-Antonescu dar primul din ei a folosit aceasta tema pentru al ataca pe Antonescu, astfel de mizerii Victor ies din locuri la care nu te ai fi asteptat! Respectul meu ca nu ai intrat in astfel de jocuri dambovitene de politicianism ieftin. De la Basescu ma pot astepta sa traga flecme si la propriu nu numai la figurat de la alti ma asteptam la mai multa decenta indiferent de culorile care zac in spatele opiniilor de jurnalisti apolitici!

  37. De acord cu cele scrise de Victor,alaturi de milioane de romani.Ce ma nelinisteste e faptul ca mai sunt fiinte care il sustin,sincer,pe Basescu,ceeace nu e,la urma urmei,o crima.In fond,cum-necum a fost ales de doua ori.Dar a-i ridica osanale,e prea de tot,mai ales cand le asortezi cu atacuri stupide la unicul lui adversar – si el ales,dar cu o majoritate zdrobitoare -mi se pare excesiv,in conditiile in care,de cand e la carme Guvernului,numai un om de cea mai crasa rea credinta o poate contesta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.