Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Auzi, fă, hai sictir şi plimbă ursul de aici!

Auzi, fă, hai sictir şi plimbă ursul de aici!

Vad rauri de spume pe blogul unei inchipuite, preluate cu promptitudine, de mediul online. E OK, se cheama informare, iar daca trustul Trustul Intact, in care semianalfabeta asta arunca galeti de cacat de vreun an de zile, nu raspunde, o sa fac eu, in nume propriu, in calitate de – vorba lu’ Gigi – muncitor la Voiculescu.

1. Cucoana, matale ai devenit celebra, prin gratia lui Cristoiu si amabilitatea inexplicabila a lui Gadea, fix datorita (de fapt, din cauza) Trustului Intact. Daca astia doi nu te legitimau, in cadrul actiunii “muie Patriciu” a lui Basescu, in care tu ai fost doar unealta guresa care si-a primit rasplata prin promovarea in guvern, azi impleteai ciorapi fara calcai, la schimb cu Zavoranca, pe la Capatos prin studio.

2. Cu toti banii lu’ barbatu-tau, nu sari genunchiul broastei. Esti o taranca parvenita cu niste scoala pe puncte la particulara. Orice branduri pui pe tine, tot iti cade tarana din buletin. Te-ai nascut sa sari linia de tramvai care nu curenteaza.

3. Ma doare-n cur (ca sa fiu exact, nici macar acolo) de conflictul tau (mai exact al stapanului tau de facto) cu Voiculescu. Din punctul meu de vedere, puteti sa va luptati pe afaceri si sa va si bateti fizic, daca asta va inspira, pana va da sangele pe nas. Dar invata dracului odata (sau macar incearca) sa te comporti ca un demnitar, ca un om politic, nu ca o chivuta cu mainile-n sold. Reprezinti Romania!

4. Vad ca ameninti in stanga si-n dreapta. Pe Gabi Firea o dai in judecata, pe Dana Grecu incerci s-o discreditezi ca a avut curajul sa va dea in gat ca futeti 4 miliarde pe timp de criza ca sa-ti plimbi tu curu’ mare pe langa memoria lui Marin Sorescu si sa bagi in tine ca intr-o magazie la impacaciunea cu Poetul Portofel. Ia sa vedem, mie ce-mi faci, imi iei boii de la bicicleta? Iti pui curtezanul tomnatic sa ma sune in direct si sa ma spurce la televizor? Sau pe Dorin sa-mi spuna ca suntem prea putini oameni de valoare in Romania ca sa ne certam intre noi? Astept…

UPDATE: Cotidianul simte nevoia s-o apere pe Duduie. Perfect democratic, da’ dezamagitor. Unu la mana: ma asteptam s-o faca Evenimentul Zilei. Doi la mana: au pus o toanta sa scrie. Care deduce c-o injur pe Udrea. Dau o galeata de vin aluia care-mi arata in textul de mai sus o injuratura la adresa ministrului Turismului. Zau ca nu iau lectii de etica jurnalistica (nici macar pentru textele de pe blog, nu din JN) de la un ziar care pune-n scena executii politice organizate, ai carui editorialisti impartiali sunt membri de partid, sunt numiti in functii de stat platite si din banii mei si/sau candideaza la vedere pentru diverse dregatorii.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

854 thoughts on “Auzi, fă, hai sictir şi plimbă ursul de aici!

  1. Bascismul trebuia eradicat cit mai urgent din Romania ! Romani nu mai dormiti ! Moarte BASCISMULUI cu fata umana !!!

  2. Tine-o tot asa.Macar pe tine te asculta cineva.Pe noi nu ne asculta nimeni chiar daca vrem sa-i spunem aceleasi lucruri.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.