Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Au dat-o pe Udrea la lei. Gândim un pic?

Au dat-o pe Udrea la lei. Gândim un pic?

LATE UPDATE: Habar n-aveam, cand ma ocupam cu maruntisuri precum dezvaluiri privind mafia Basescu-Udrea, cati oameni curajosi, de mare caracter, ma sustin in tacere de sub plapuma, da’ le e jena sa mi-o spuna. Muriti, ba, viermilor! Daca un om cu puterea si informatiile lu’ Nuti a fost spulberat de sistem intr-o luna, orice dictator diliu face o mandrete de canal nou cu voi intr-un mandat si nu scoateti un sunet

UPDATE: Excepțional construit și perfect valid discursul Nuțicăi, rostitorul e greșit. Și, ironia sorții, în egală măsură vinovat pentru starea de fapt de azi…

1. Faptul că ar fi executată public la comandă, de cuplul Coldea-Kovesi sau de trimișii Planetei Giganților, nu implică și că Udrea nu ar fi comis faptele penale de care-i acuzată. Întrebarea e: de ce abia acum anchetele?

2. Faptul că Udrea ar fi comis toate mizeriile de care-i acuzată azi nu implică și că acuzațiile la adresa cuplului Coldea-Kovesi ar fi, indiscutabil, false. Întrebarea e: de ce abia acum dezvăluirile?

3. Faptul că Udrea a ajuns inamicul public nr. 1 și că poporul însetat de sânge abia așteaptă s-o vadă pe parvenită la brutărie nu implică și că o gramadă de milogi, ziariști și politicieni, nu s-ar fi dus la ea, cu săru’ mâna, după bani. Întrebarea e: de ce abia acum se află?

4. Faptul că Băsescu face pe prostul vânzându-ne povestea ieftină că n-ar fi avut control asupra serviciilor nu implică și că ar fi tâmpit. Dar ne crede pe noi…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

51 thoughts on “Au dat-o pe Udrea la lei. Gândim un pic?

  1. cel mai fain moment al tău Victor la Sinteza Zilei.. de fapt al tuturor de la masă!

  2. de ce ? … Pentru ca nu exista “crima” perfecta. Mai ales cand gasca a fost atat de mare era imposibil sa nu se sparga unul dupa care sa apara efectul de domino iar daca Capitanul “Barba Neagra” nu mai era la butoane cu atat mai usor a fost pentru ca mana de fier nu mai avea aceeasi putere din postura de “bunic” … Cu toate astea, potera pare sa investigheze cu sapca pe ochi, inclusiv “intrebarile” pe care le puneti voi sunt prea usoare ca sa nu poata fi respinse peste “fileu” si corsarul imi pare ca va scapa … incet incet mi se pare ca se reaseaza capacul pe oala … vezi doamne …sa nu ne facem de ras in fata partenerilor europeni :)) … ii doare pe aia in basca astata timp cat colonia produce pentru ei, putem sa ne scoatem ochii si sa ne taiem beregata, ba cred ca ar fi mai fericiti daca facem asta, pot veni sa se relaxeze in ultimele paduri virgine din Europa fara sa se teama ca “violeaza” proprietatea vreunui taran autohton cu furca sau cu coasa ce inca nu-si pune mintea cu fineturile popular europene si neoliberale..

  3. raspunsul e simplu – a reformat basescu timp de 10 statul de drept de l-au gasit sfintii. acu merge ca uns.

    la fel cum a facut cu fra-su face si cu nuti. marinaru’ e ca personajele negative din filmele de mana a doua. calca peste toti in speranta ca isi salveaza pielea. sper si deznodamantul sa fie acelasi. si sa se salveze fix olae. desi romania arata acum (dupa atata reforma) mai mult ca un film de mana a treia – in alea totul e posibil. oricum toti sunt anchetati pentru niste mizerii – auzi 500 de mii de euro. pastele ma-sii, astia au furat sute de milioane si ei ii cauta de 500 de mii.

    sper ca nuti sa nu fie doar fumigena de dupa inchiderea dosarului flota si lucrurile chiar sa se complice pentru maretul fost conducator.

  4. Demersul de a-l chema pe Coldea la Comisia de Control a SRI sa raspunda acuzatiilor Elenei Udrea, este unul cretin.

    Rolul acelei comisii este sa cerceteze singura, cu mijloace proprii, daca s-a incalcat Constitutia, legile tarii, etc. nu sa-l intrebe pe Coldea daca a facut sau nu pe el. Nu asa se desfasoara atributia de “control”, punand intrebari celui vizat de control, ca e logic ca o sa de-a niste raspunsuri care il dezincrimineaza.

    Fireste, Coldea a raspuns acestui demers cretin, pe masura: “Da.. s-a infiintat o comisie interna in SRI care va ancheta ce a spus Elene Udrea si va prezenta Comisiei SRI un raport cu concluziile”.

  5. 1.Ironia sortii.In 2014 de valentine’s day, udrea si bica au fost la paris.Acum,de valentine’s day 2015,Dumnezeu a vrut sa fie din nou impreuna.
    2.Eu cred ca zbanghiu’ si-a negociat propria libertate.Adica luati tot,chiar si ce mi-e mai drag da lasati-ma pe mine liber.Asta ar fi in stare sa-si vanda si propriile fiice.Adica,omu’are principii

  6. mierzii la SRI au fost mereu si o sa fie mereu si sunt sigur ca si udrea a beneficiat de avatantajele prieteniei cu x de la SRI.
    eu cred ca miza e basescu si undeva ,cineva negociaza bagarea lui la puscarie. e vizibil ca dna-ul vrea cu orice pret sa o prinda la o inghesuie acum cu arestul preventiv si cred ca o sa cedeze …. nu pare asa puternica .
    basescu printre multele lui calitati si talente are si calitatea de a enerva multa lume,de a atrage antipatie….
    o intrebare pt tine Victor .
    daca maine politicianul X o reclama pe Kovesi la DNA sau la parchet cine o ancheteaza ?? cine solutioneaza plangerea ??

  7. @Victor B: legal, procurorul general. sau DIICOT, daca-i acuzata de apartenenta la un grup criminal organizat

  8. Răspunsul la întrebările tale e unul singur:
    – Hei-rup,hei-rup-bum!
    Heirupism și slugărnicie.

  9. Raspunsurile propagandei basiste la intrebarile nenorocitului de Ciutacu care ataca statul de drept:

    1) Exact in vinerea in care Udrea facea dezvaluirile vesele, ANAF a terminat de facut rapoartele cerute de DNA, si atunci au putut face si ei propunerea de urmarire penala. Cererea la ANAF a fost facuta undeva in 2014(nu stim cand) iar dosarul a fost redeschis tot undeva 2014 dupa ce in decembrie 2013 fusese terminat “partial” la 3 ani de la comiterea faptelor si fusese la acelasi timp amanat. Ce nu este clar?
    2) Elena Udrea face toate aceste confesiuni pentru ca vrea sa scape de inchisoare. Atunci cand acuzi seful procurorilor ca este corupt, nu faci plangere la acelasi sef ca sa scapi de inchisoare? Gandeste logic, ca e simplu.
    3) Aflam abia acum pentru ca jurnalistii cinstiti de la Mediafax se plang ca vor sa ii lichideze pe motive de insolventa. Pai daca jurnalistii fac scandal, ce ar trebui sa faca DNA, institutia statului si Curtea de Conturi, sa stea asa degeaba? Normal ca-l aresteaza pe Sarbu, ca sa se protejeze.
    4) Pai da esti prost, ca ataci statul de drept si justita independenta. Cine ar face asa ceva in afara de un comunist nemernic?

    Din pacate pentru mine, si eu sunt un comunist nemernic precum dumneavoastra.

  10. Bre,da` nu te lasă Crețuleasca să vorbești de loc.Cum înțelege ceea ce vrei să spui tu ,sare să termine ea și să se dea deșteaptă!

  11. Domnule Ciutacu,
    E jalnic ce se intimpla. Imi vine in cap similitudinea intre sfirsitul epocii “albe” in Rusia – vezi filmul AMIRALUL si finalul mai mult decit prost al “EPOCII BASESCU”… Doar ca “Amiralul” si-a infruntat demn destinul, iar CORIFEII EPOCII BASESCU SE TOARNA INTRE EI. Domnule Ciutacu e drea dreptul LAMENTABIL!!!!!

  12. pe coldea l-a rezolvat udrea .. indiferent ce ne zice comisia parlamentara, omu se trage la pensie, nu inainte sa ingroape ce-i de ingropat, sa arda ce e de ars, sa toace ce-i de tocat. kovesi nu se va simti nici ea prea bine – in tagma lor, a procurorilor dumnezei, exista destui care sa foloseasca orice oportunitate sa o darame de pe soclu (si sa-i ia locul, fireste). sta prea mult in standby dosarul ala eads, anuntat ca iminent la inceputul lui ianuarie – probabil nu s-au asezat cartile inca – dar oricum le-ar aseza, unii o vor urma pe udrea – sper eu, cat mai multi – si cat mai aproape de varful piramidei trofice. am inteles ca in apararea madamei ridzi s-a invocat in instanta imprejurarea ca beneficiarul direct era eba. o sa fie un an interesant.

  13. Domnule Ciutacu , eu sunt un om simplu si as vrea sa stiti ,cei care spun ca romanii vor sa vada ,,sange pe pereti ”nu cunosc aceasta natie ..Da ,vrem sa o vedem pe Udrea si tot restul de mafioti la puscarie ,dar nu spctacole gretoase cu 3 cereri de arestari intro zi ,fara un proces ,echitabil ca in orice tara normala la cap…si pt a ascunde intentia unui presedinte de a face hatarul unor mafioti mondiali cu acea lege big brother ,de care ..ce sa vezi ..NIMENI NU MAI VORBESTE ..asa deodata
    Da ,am fi vrut sa vedem de mult timp ,pe tradatorul Basescu si pe cei care l-au ajutat sa termine Romania in frunte cu Blaga si cu altii de la alte partide ..astia DA meritau sa fie legati direct din momentul tradarii..
    Sii ..ca sa stiti, ne dorim servicii care sa fie puternice dar in favoarea tarii ,nu a unor mafioti mondiali ..La fel si celelalte institutii ..
    ASA GANDESTE CU ADEVARAT ACEST POPOR..care nu este nici barbar ,nici imbecil..doar dezbinat si buimacit cu intentie..

  14. ce tare :)))))
    auzi daca o mai ia pe ea cine mai ramane ???!!!! 🙂
    soc si groza , nu mai are cine sa stinga lumina :)))
    extraordinar discurs
    nuti ultimul corect si cinstit ramas in liberatate

  15. De ce abia acum dezvăluirile şi anchetele? Păi acum s-a spart Frăţia, iar unii mai bazaţi vor să-i înfunde pe cei mai slabi, încercând să iasă onorabil din rahat. Bizonii primesc ţeasta blondă a Elenei Udrea, cea mai antipatică figură de pe scena politică românească şi, speră ei, lumea va uita multe. Nu-mi este clar în ce tabără se află T. Băsescu. Cred că nici el nu ştie…

    Tocmai am ascultat-o pe Elena Udrea adresându-se Parlamentului. Slab, slab de tot.Discurs frumos, nimic de zis, dar inadecvat. Eu m-am aşteptat să spună nişte lucruri, aşa a promis: Mă duc în Parlament şi spun tot.

    Dar ce reprezintă gestul de la final? Ăla cu mâna la nas. E un gest mafiot, cum spun unii la tv? Pentru cine l-a făcut? În Parlamentul României? Asta întrece orice mizerie. În seara asta, cocota asta şi-a bătut joc de noi. Ea avea de transmis un mesaj şi noi aşteptam dezvăluiri…Cucoană, la brutărie! Pe bune, nu-mi vine să cred că a fost capabilă de o asemenea mizerie, într-un asemenea moment. Gesturi mafiote în Parlamentul României?!ASTA a condus România?

  16. voua, daca va zicea la televizor ca a tras pe nas, erati in stare s-o acuzati ca-i narcomana. mai ganditi, fratilor, si cu capetele voastre! aveti multi parnaiasi/mafioti printre cunostinte si le stiti gestica sau e de ajuns ca v-a spus Dana Grecu?

  17. @constantin
    ASTA a condus țara împreună cu Boc,Videanu,Berceanu,Anastase,Ridzi,servicii,dna și ultimul pe listă,Băsescu.
    Nu cred că mai e loc de milă.

  18. Nu cunosc pârnăiaşi/mafioţi iar gestul respectiv nu este uzual în comunicare. N-am ce să-mi aduc aminte.

    În lipsă de informaţii, da, o cred pe Dana Grecu. Oricum, nu aşa se comunică într-un for legislativ. Acum văd că şi unul dintre fraţii Cămătaru a făcut un asemenea gest… Ea tocmai ne vorbise despre statul de drept. De la fraţii Cămătaru nu am pretenţii.

  19. Nu ati observat ca atunci cand Doamna a dus mana la nas unghiile ei erau taiate ca la armata? 🙂 S-a pregatit pentru perioada urmatoare. Stie sa coasa goblenuri, da cu mopul, croseteaza… are voie sa faca sarmale la popota?

  20. @Victor,
    Ala nu a fost un gest la intamplare…
    Ala a fost un gest gandit, da-o in sange…
    vezi reluarile…
    Da’ asa ceva….inteleg, se fura, se ia spaga, normal
    Asa e peste tot….
    Totusi, daca s-a ajuns cu mizeria pana aici…
    Noaptea mintii…

  21. Scuze, nu stiu cu later edit…
    Toata lumea e in cioc de ce “exceptional” discurs a
    tinut madama…. bre, intr-o lume de orbi, chioru’ e imparat.
    E de nivel de anul 1 snspa, daca s-ar face ceva scoala
    in tara asta…. kkt, asta e cu presedintele Norvegiei…:))

  22. 1.Acum s-a convenit asupra lor.
    2.E momentul cel mai bun.( nu-i vreo campanie si nu n-ar fi suspiciuni ca adversarul politic e vinovat de caderea in marmelada a nefericitei )
    3.Nu se afla nimic nou.Poate pt. dumneavoastra o fi nou.Pentru intreaga galaxie nu e.
    4.Prosti.Exact si corect.A se vedea cine candideaza, cine voteaza si cine castiga.
    Adaug 5
    Nici dumneavoastra sa nu indrazniti vreun sentiment de superioritate…( daca nu postati asta inseamna ca ati inteles ! )

  23. N-a spus Dana Grecu,ci Radu Tudor.Iar,la voi,Mîndruță.
    Oricum vrei s-o dai,a făcut un gestul pe care l-am văzut toți.Un gest provocator,sfidător.O rușine să faci așa ceva în parlament.Personal,cred că udrea are sînge rece,insă e depășită de evenimente,a intrat în vrie de mai mult timp.Ca toți băsiștii,de fapt.
    E greu să nu mă duc după prima fentă,cind e vorba de udrea și de reformatorii statului.Ăsta să fie păcatul meu.

  24. Domnu’ Victor,

    Ca sa o spun simplu, desi lumea acum transmite in direct cu frenezie si cred ca tot poporul e uimit de statul de drept, etc., dupa ce am vazut si gestul cu degetul la nas intr-o stare de relax si zambet, spun :

    Doamna Udrea s-a “arestat” … si cred ca am pus bine ghilimelele. Trece timpul si scapa si ea ca si fratele Mircica, important e ca acum e multumit poporul … omerta functioneaza.

  25. nu o respect pe elena udrea, mi-e scarba de kioru dar mai mare mi-e greata de “ziaristii” care in aceste momente penibile o haituiesc pe drumul spre casa. femeia merge acasa sa se pregateasca de arestare, cred ca o minima decenta cere sa fie lasata in pace… traim intro tara de cacat, cu oameni de cacat. este corect sa faca puscarie, chiar si douazeci de ani, dar nu sa fie haituita de hiene si corbi de cadavre…

  26. “Tot ceea ce auzim este o opinie, si nu un fapt.
    Tot ceea ce vedem este o perspectiva, si nu adevarul.”
    (Marcus Aurelius)

  27. Ma uit la Savu la A3 cum apara SRI… Astia ne iau de prosti !
    Dupa logica dumnealui SRI a adunat probe 10 ani si au lasat poporul asta sa sufere, sa se indatoreze tara, sa se retrocedeze terenuri, etc. si n-au zis nimic ca sa nu pericliteze ancheta … Bine ca n-au asteptat sa le fure si cladirea lor de sediu numai sa nu pericliteze ancheta … Doamne Dumnezeule mare !!! … Bai … TOTI fac parte din MAFIE, ce speculatii de doi lei, astia incearca sa demonstreze ca albul e negru folosindu-se de teorema lui Pitagora … Grijania mamei lor !!!

  28. Domnule Ciutacu, erau destui dintre cei care credeau că n-ar fi nevoie de vreo anchetă în cazul răfuielilor între bandele rivale, ceea ce evident e o prostie primejdioasă. Noi asistăm acum la răfuiala între două găşti, însă deasupra lor nu mai e nimeni să facă anchetă. Vă aduceţi aminte de naivitatea cu care Efimiţa se indigna că s-au tras focuri de armă de lăsata secului, fiindcă “nu e voie de la poliţie” şi de răspunsul antologic al lui Leonida că e fusese “poliţia în pirsoană”?! Cam aşa văd eu lucrurile şi n-am niciun motiv să jubilez că i s-a înfundat piţipoancei lui Băsescu.

  29. Ce i se întîmplă udrei e un abuz.Dar,o merită!Nu a vrut ea să fie miezu ?
    Tot ce spune despre statul de drept e corect și politicienii rămași liberi se fac că nu aud,așa cum nu auzea nici ea,acum ceva timp.
    Mai sunt conștient de faptul că eu sunt pielea,că nu contează ce cred eu,mai citesc și mai scriu și eu pe aici,asta în loc să mă dau pe torente.De la nivelul meu,fără să am o imagine de ansamblu corectă,fără să am toate informațiile mă bag și eu în seamă.Acum,vă puteți da seama cu poate fi manipulat unul care se informeaza doar de la știrile pro tv?
    Nu era nevoie ca udrea să mai facă gestul la nas pt. a întărîta lumea împotriva sa.Pulimea vrea sînge,să vedem dacă pulimea se va sătura doar cu udrea.Eu,nu.

  30. Gestul masonic al Elenei Udrea cu degetul la nas se adreseaza interlopului de Traian Basescu si are semnificatia: “Imi esti dator vandut…! Vei ajunge la Puscarie la fel ca mine!”

    In privinta serviciilor, e clar ca lacrima ca au actionat la comanda politica. De ce s-au trezit dupa 10 ani? Probabil ca s-au tinut de santaje pana acum, aratand, de dupa perdea, pisica neagra la unii sau la altii… Oricum, ce se petrece contureaza imaginea unui fals “stat de drept”, mai degraba imaginea unui stat securisto-penibil la care nu merita, in niciun caz, sa cotizezi cu taxe si impozite.

    Basescu e praf, impreuna cu toata constructia lui de carton, pe care a promovat-o atatia ani.

  31. Odata cu acesti interlopi din fruntea statului roman, ar trebui luati la bani marunti si asa-zisii “jurnalisti” care au prostit poporul in acesti ultimi ani, toti acei oameni de media care nu si-au scos salariul din munca cinstita, ci au fost angajati ai unor trusturi media ca sa propage tampeniile unor persoane sau cercuri de interese, fiind finantati, de fapt, de catre firme private care au contracte cu statul roman.

    Toti acesti agenti acoperiti sau agenti de influenta trebuie luati la intrebari, sa vedem ce interese, straine de interesul public, au servit in toti acesti ani. Vinovati suntem si noi, poporul, care ne-am uitat ca maimutzele la TV in toti acesti ani, incapabili sa distingem “ce ni se pregateste” sau ce ni se serveste, ambalat in produsul media.

    Oameni cu fibra morala slaba sunt: Cristoiu, Pora, Turturica, Andronic, Cumpanasu, Prisacariu, Sorina Matei, Turcescu, etc…. Oameni fara coloana vertebrala care au servit ca slugile un regim ticalos si care trebuie luati la intrebari, batut obrazul, etc.

  32. Întrebări foarte obiective domnule Ciutacu la care din păcate, nu ve-ţi primi nici un răspuns, răspuns pe care-l aşteptăm cu toţii … cred ?
    După părerea mea, mai grav este faptul că Udrea care-i linşată acum (da, într-adevăr de cuplul Coldea – Koveşi), nu plăteşte ptr. fărdelegile comise ani de zile sub pulpana lui Băsescu, ci pur şi simplu este “executată” mafiot de cealaltă gaşcă mafiotă condusă de Coldea – Koveşi, care se vrea mai puternică, mai dominatoare. Întrebarea mea ar fi, când vor plăti aceştia doi (Coldea şi Koveşi) ptr. toate jocurile criminale pe care le-au făcut în toţi aceşti ani, la cheremul lui Băsescu şi creându-şi în paralel un fel de stat în stat pe care să nu-l mai poată controla nimeni, nici măcar Parlamentul, o gramadă de labe triste şi uşor şantajabile de către instituţiile de forţă păstorite de Coldea şi Koveşi ? Când vor plăti ăştia doi ? Când ? Deşi o urăsc de moarte pe Udrea, aseară, sincer, ajunsese să-mi fie milă de ea … Bine, nu poţi avea milă de dracul la infinit, ştiind că acelaşi sistem ticăloşit creat de Băsescu Traian, de care a beneficiat din plin şi cu gura plină şi Udrea, de-a lungul timpului, pe stilul pe care aseară a fost executată Udrea, au fost executaţi poate, sute de adversari politici de-ai lui Băsescu sau adversari ai acestui sistem mafiot şi ticăloşit.
    Nu pot să nu fac referire şi la execrabila comisie parlamentară care a avut menirea să-l “audieze” pe Coldea ieri … Mă uitam la Pop ăla, zicea-i că-i din filmele cu proşti ! Mai avea puţin şi-i ştergea pantofii de mătreaţă lui Coldea ! Cum să faci o asemenea comisie şi să nu o chemi şi pe Udrea s-o audiezi şi pe ea ??? Cum ? Spunea cineva într-un comentariu aici pe blogul dvs. la prestaţia de aseară a lui Savu … şi mare dreptate are … aseară, printre rânduri, s-au putut citi multe din spusele lui Savu … Este clar că la acest moment SRI, cu sau fără Coldea (care e posibil, după episodul Udrea să intre în anonimat şi să numai prezinte interes ptr. nimeni), este o forţă în ţara asta. Aseară Parlamentul, dacă avea sânge-n instalaţie, nu încuviinţa cererile de arest preventiv ptr. Udrea. Îşi dădea acordul ptr. începerea urmăririi penale şi atât. Punând “talpă” SRI-ului şi DNA-ului aseară, era un moment, o revelaţie în care Parlamentul şi-ar fi putu recăpăta puterea şi demnitatea. Şi Udrea le-a zis bine … au ratat acest moment, aşa că de aici încolo, românica-i condusă de-alde Coldea şi Koveşi, care vor băga în pârnaie fără nici o ezitare, pe oricine va îndrăzni să le opună rezistenţă. În fine, Udrea să meargă la puşcărie, acolo unde de fapt îi este locul, dar este greu de crezut acum, că în ţara asta mai există vreo instituţie a statului, capabilă să-i ia pe Coldea şi Koveşi la bani mărunţi ?

  33. Nu vreau sa fiu rautacioasa, dar cum la unii vin mascatii, iar la unii vine doar un mandat, dupa cafeluta de dimineata si somnul de frumusete? Ah, si la Politie e asteptata cu floricele?

  34. @Cris: oricat i-as detesta eu pe unii dintre ei, acum ce facem, vanatoare de vrajitoare?

  35. Am ascultat și eu discursul Udrei. Mi-a confirmat că este o escroacă care, vorba unui titlu de film, se vrea nu doar „de treabă”, ci o Ana Ipătescu în revoluția pentru aflarea „adevărului”.
    La fel ca personajul a cărui urmașă se consideră, ne crede o simplă turmă de proști. Da’ proști rău ! Și o face sfidător…
    N-am nicio înțelegere, absolut nici una pentru astfel de indivizi. Însă tare mi-e teamă să nu se termine totul printr-un acord puturos cu „organele” și să constat că Nuți zburdă liberă, dă mai abitir lecții de onestitate, își pune coronița de fostă viitoare martiră asortând-o cu ultimul model de poșetă, iar noi rămânem mai proști și mai păcăliți decât cu o zi înainte…

  36. Domnule Ciutacu, exista un proverb romanesc care defineste perfect aceasta situatie ” Fiecare doarme dupa cum isi asterne” !

  37. Am si eu o intrebare.
    Pe Nastase(pe care nu-l agreez in mod deosebit) l-au anchetat si inchis ca a facut rost “indirect” de bani de campanie printr-o manevra stravezie – vezi Trofeul Calitatii. Dar pe Eba, Base la care au ajuns milioane, nu?
    Mai ales ca precedentul exista deja.

  38. Victor ,
    o rugaminte pt tine sau producatorul tau ,
    in cazul in care e retinuta doamna elena te rog sa-l inviti deseara la tine pe Louis de Funes (Adrian Radulescu) 🙂 . in campanie m-a convins in campanie si mi-e dor de el

  39. Ieri, in discursul din parlament, a spus ca initiatorul afacerii Microsoft este liber si isi permite sa petreaca sarbatorile la Miami. Stie cineva la cine se refera?
    Nu cred ca vorbea despre Johannis, singurul despre care stiu eu ca a fost in Florida de sarbatori.

  40. un om, dintre putinii ramasi in bransa asta din “Cainele de paza a democratiei”, ca mai esti tu Victore si cativa-cativa care-s pe bune, a postat azi,la el pe facebook:

    “O doamna in varsta, clar pensionara, s-a repezit la politie sa o pupe pe Udrea. Sigur a trecut prin momentul acela crancen cu pensiile si multe altele la fel de sinistre. Cand vad astfel de imagini ma intreb de ce dracului si pentru cine ne-om fi luptat noi de zece ani incoace?!
    P.S. Dupa toate mizeriile prin care am trecut si inca ma trec din gros, ma descopar profund dezumanizat. Nu mai am nicio farama de empatie sau compasiune. Nu pentru ceva sau cineva anume, ci in general. Vreau doar satisfactia brutala a revansei!”

    eu chiar il inteleg pe omul asta si pe ceilalti cativa ca el si sper din tot sufletul, ca focurile Gheenei si furcile Caudine prin care a/au trecut – vinovati fiind doar pentru ca sunt beneficiarii unei mentalitati democratice – sa nu ii transforme in zombie.

    https://www.youtube.com/watch?v=ru4glg0RJxA

  41. De ce asa de tarziu? Ne-ar putea raspunde americanii si europenii care l-au sprijinit pe marinar chiar si impotriva unui vot evident de la un referendum. Pentru ca aveau nevoie aici de o papusa! Si mai au !

  42. Victor , hai cu un late late update despre cum a iesit cu catuse si a ajuns fara 🙂 si le-o fi deschis singura .ce tare cum a iesit ea din masina ca la hollywood

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.