Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Atenţie, se închid uşile

Atenţie, se închid uşile

Dat fiind ca afara-i cald si bine, iar nimeni nu pare a mai avea chef de scandal, va provoc la un exercitiu de imaginatie. In cat timp credeti ca Becali se va certa cu Basescu si de ce?

UPDATE: Deseara, de la ora 19, performez la Antena 3, la Zig-zag cu Ion Cristoiu

Comentarii

comentarii

Similar Posts

29 thoughts on “Atenţie, se închid uşile

  1. Depinde de cât de repede va primi înapoi valiza aia cu euroi. Luaţi de pe la cămătari, că nu se încurcă Jiji cu sistemul bancar, să-i urmărească “duşmanii” traseul banilor!
    În general vorbind, când li se scoală, iar de motive nu au nevoie nici Băse, nici Jiji. Simplul fapt că există, şi unul, şi celălalt, e suficient!

  2. Cand Basel va mai avea nevoie sa crucifice un “dusman al patriei” si-l va gasi (de data asta si pentru moment) in persoana lui Gigi.

  3. Hm, greu de estimat…..
    Probabil se vor certa cu privire la metodele de utilizare a unei rangi in repararea diferitelor modele de masini……
    Sau vor avea un diferend cu privire la cantitatea de alcool care trebuie bauta inainte de a te sui la volan de fata cu presa….
    Sau “succesuri” cea mica va dori un cojocel de lina si Becali va refuza sa-si tunda oile pentru a da materia prima….

  4. D-le Ciutacu,
    Ne provocati la concurs?
    Hai,spuneti-ne,ca precis stiti,cand incepe cearta?!
    Cu deosebit respect,
    IoanaP

  5. 1. in consiliul general Base mai face rost de câţiva consilieri şi nu mai are nevoie de penegeu
    2. iese la sondaj că penegeu intră în parlament
    3. nu iese combinaţia cu legea 10 pe interesul lui nea Gigi
    4. scrie nea Gigi la ziar un articol despre Omar şi Băse
    5. Becali for president reloaded

    Termen: 10 zile

  6. Se vor certa cînd:
    1. Alianţa PDL-PNG o să tragă PDL-ul în jos.
    2. Becali scapă vreo informaţie despre Băsescu.

  7. Hmmm… sau cînd:

    3. Băsescu nu vrea să-l ajute pe Becali cu problemele lui, că are gura mare. Becali îl dă în gît pe Băsescu.

  8. sunt doua variante:
    – base nu mai are nevoie de gigi si-l arunca la vulturii dna-ului
    – gigi incepe (de fapt a si facut-o…) sa se creada mai mare decat este si-l ataca pe el presidente

    nici una din variante nu o vad totusi de actualitate. poate in cateva luni…

  9. La alegerile din toamna cand PD-L va realiza procentajul egal cu cel al PNG-CD,adica vreo 5%;La marimi egale,clantaneala asisderea!

  10. Felicitari Victor Ciutacu pentru prestatia ta jurnalistica. Ai demonstrat ca se poate face presa combativa si dura, fara sa-ti pierzi umorul si omenia, vezi CTP. Apropo ce parere ai despre CTP ? Stiu ca ai lucrat la Adevarul.

  11. “Lipit” pamintului(pe care-l are din belsug, dar care nu-l mai, si nu se mai, satura de EL), nevertebratul misuna prin “subterane” si se arata – vedenie, la ceas de noapte – aidoma unei stafii din vremurile lui Petrache Lupu. Daca mai lanseaza si sloganul cu “omu'(care voteaza) si… pogonu'(pe care nu-l vede omu’) “la margine de Bucuresti”(sau prin “imprejurimi”), Arhanghelul poate fi invidios pe EL. Cine e… EL? O vedenie! Ceva care vine din tenebrele acestei “democratii sui-generis”! Prin America, astfel de “figuri” erau insotite de “Wanted”. O… tempora, o more.

  12. trebuie neaparat sa intrati pe blogul lui basescu…..sa vedeti ce dileme existentiale au “fanaticii” pdl vis-a-vis de mesia al lor pe nume base…am lasat si eu un comentariu negativ si mi-au umplut frigiderul de “carne” pt tot anul… :-))) ….ma prapadesc de ras

  13. ciutacule, sa treci pe la caserie, ca ai facut reclama la nokia 🙂 apropo vezi ca in scriptul blogului nu este permis *.info la email 😉

  14. Victor ciutacu

    Imi pare rau ca nu am prins toata emisiunea, decat ultimele 3-4 minute. Am auzit chestia cu Oana Dobre nefrecventabila. pai daca fata se mai duce si la alte cafenele. S-au suparat deontologii pe ea? 😆

  15. Ati afirmat la ZIG ZAG ION CRISTOIU despre pergamentul importat din China pentru falsificarea actelor de proprietate. Va rog sa oferiti mai multe informatii documentate.

  16. Buna seara
    Felicitari pentru emisiunea cu Jony Cristoiu…
    Cat priveste iubirea dintre Basescu si Becali, dupa parerea mea, ea se va stinge la fel cum a inceput, la un sprit la Golden Blitz, cand Jiji enervat ca cineva dintre protejatii lui Il Comandante ii va lua o afacere cu terenuri , ii va zvarli paharul de vin alb demisec intre ochi marinarului si il va face zdreanta si hahalera. Atunci Il Comandante va da interzis la “iaurtul” lui Jiji, iar Tulusii si Morarii vor suna goarna DNA-ului si il veti vedea pe Jiji la vreme de seara, in duba de la “interventia rapida”. Steaua va fi retrogradata in liga a II-ua,Smarandescu va deveni “bot de gardul” lui Emil Boc, iar Tea Sponte va cara valiza cu “visichi”a marinarului…Palatul lui Jiji va deveni sediu de filiala de sector a PD-L-ului,iar Giovani Becali va intermedia transferurile lui Orban, Norica si Crin la PD-L filiala Constanta, condusa de…ati ghicit…Elena Udrea.
    Nici nu va canta cocosul de sase-sase ori si ce am scris mai sus se va adeveri.
    Salutare taica si noroc

  17. Motive:
    1. Băsescu îşi cumpără o turmă de oi fără nici un berbec. Apelează la Becali pt. împerechere, acesta înţelege greşit şi crede că Băsescu l-a făcut berbec, motiv pt care iese pe B1 TV şi zice: “Ba tu eşti berbec”.

    2. Băsescu nu este de acord cu noua lege a învăţământului propusă de ministrul în funcţie Mirel Rădoi, lege care prevede, printre altele, scrisul “cum se aude” şi tabla înmulţirii doar până la litera C.

    3. Jurnalistul Victor Ciutacu îl ademeneşte pe Becali într-o emisiune pe principiul: “N-ai curaj să spui pe post neregulile pe care le face Băsescu”. Preşedintele PNG cade în această extrem de subtilă capcană şi “varsă” tot, spre deliciul telespectatorilor A3, umplându-i de pelin pe Robert Turcescu şi Emil Hurezeanu care în acelaşi moment aveau o emisiune intitulată “Armonia PD-L – PNG nu are margini”.

  18. la alegeri, pt ca asa va vrea base. sau cand va vb gigi fara acordul marinarului.
    oricum, face base un dosar si il pune pe jiji la respect

  19. la televiziunea nationala inainte de alegerile prezidentiale, cand toti vor incercea sa vorbeasca si se va auzi cel care ridica vocea cel mai mult…atunci cred eu ca ar fi cele mai mari sanse sa se certe…

    sau in nefericitul caz in care jiji ajunge premier si baselu’ se satura de el

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.