Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Argații lu’ Nuți s-au băgat la insurecție

Argații lu’ Nuți s-au băgat la insurecție

UPDATE: Ponta a îndrăznit să fie de acord public cu mine, l-au linșat hienele. Acum s-a găsit și Cristoiu, mai lipsește Băsescu din poveste. Acu’ l-au umflat și pe Videanu. Aștept cu încredere mesajul intern de comunicare al fostului PDL

nuti

Au luat-o pe Nuți. Din oraș, cu mandat, să fie circul maxim. N-o să-i mai comentez, acum și aici, viața și opera infracțională. Am scris și am vorbit (încă o fac) pentru două vieți. Dar am un mesaj de transmis. Celor care au mâncat de la ea și acum salută victoria luptei împotriva corupției fluturând steagul dreptății supreme.

Băi, leprelor, ani de zile v-a hrănit de la sânul ei generos. Vi se părea că vă produceți salariile pupând-o apăsat în curul apetisant, dar, prin spate, veneau Doru și Niro cu mormanu’. Din corupție, de unde altundeva, că n-am auzit să fi inventat vreunul dintre ei iPhone-ul. Îi știați și trecutul, și prezentul. Vă băteați pe biletele ei de favoare. Dar ați băgat capetele între umeri. Trăiați din bani negri. Fiscul era doar o înșiruire de inițiale. Urâtă pâine ați mâncat, gândacilor.
Azi, femeia e-n belea. Au ridicat-o dorobanții de pe stradă. Iar voi participați la insurecția armată. Ați trecut de partea poporului, gunoaielor. Mai aveți să-i scuipați tabloul și să-i dați foc tezei de doctorat în Piața Universității. Măcar fiți demni. Sugeți-o din picioare. Rugați-i pe noii voștri stăpâni să se urce pe scaun.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

98 thoughts on “Argații lu’ Nuți s-au băgat la insurecție

  1. Cam multe conspiratiile, dle. Ciutacu. De ce nu recunoasteti ca DNA-ul functioneaza, pur si simplu? Niciun mare corupt din nicun partid nu mai doarme linistit din cauza acestie institutii.

  2. Mai omule,ce sa spun…nu st așa entuziast cu ceva ce trebuia sa fie mai demult.Sint in schimb,puțin îngrijorat ,ca ne ascundem după cuvinte si nu facem nimic.Macar in strada sa ieșim cînd trebuie.Ca nu ne cere nimeni mari chestii.Ci doar sa fim cetățeni.Mîine poimîne cred ca nu ne vom mai mișca deloc,nici pina la wc.Ne vom caca pe noi ,ca majoritatea de acum.Si va vom lăsa pe voi sa scrieți…iar noi vom spune:genial,extraordinar,ce bine le zici frate,etc,etc.Bre romane,sa știi ca mi placi.Mai speriat un pic ,cînd te ai dus de la ant3.In rest e bine.Tu pune ti pielea,noi citim.omul d p strada!

  3. Intotdeauna mi-a placut sa te ascult,esti intelept.Mai sunt 2-3 persoane de genul tau,care,impreuna cu ei,faceti ca romanii sa mai aiba speranta ca in Romania va fi mai bine.
    Respect si tineti-o tot asa.

  4. Fabulos!Bravo!Da’ ce face titanu’din gagesti,ca n-ajunge.Pt ala,ca s-apuce si el o picatura, stapanii trebuie sa se bage sub scaun nu pe scaun

  5. vorbesti la pereti victore.. daca au obrazul asa de gros sa vorbeasca de ‘justitie’,’politica de dreapta’ cand ei au mancat ani la rand shaorma cu bani din surse urat mirositoare, cuvintele tale, perfect justificate, ricoseaza ca mingea de ping-pong din perete. cata frustrare dar si cata frica exista in poporul asta de s-a apucat spontan sa-si strige dispretul pe scarile dna-ului spre ‘premiantii’ de azi ai anticoruptiei. ar trebui sa le fie rusine lulutei ,lu’ coldea, maior, zegrean, morar,si o lista lunga de complici institutionali , nu lui videanu si udrea si blaga si basescu – astora din urma, si altor portocalii ar trebui sa le fie frica, ca rusine n-au avut niciodata.

  6. Romania 2015 , primim fix ce meritam !! Pacat de trecutul acestui popor, am 28 de ani si imi este rusine de generatia si prezentul din tara mea. Toti am obosit sa speram la mai bine si credeti-ma ” Doamne ajuta ” nu iese in strada pentru noi si nici moastele sfinte nu o vor face ( Dumnezeu nu contribuie la minunile pe care le putem face chiar noi!!. Personal am o viata buna, sunt tanar si nu ar trebui sa fiu atat de revoltat pt tot ce sa petrecut si inca se petrece in Romania , dar voi cei care primiti luna de luna salariile alea infecte , voi ce mergeti la moaste sfinte si sperati , voi generatia tanara care aveti nevoie si depindeti de un viitor , voi toti care sustineti si doriti dezvoltarea acestui popor, voi ce va spalati creierul zilnic cu propaganda politica de orice fel …. DECE ALEGETI INDIFERENTA ? Respect romanului care alege sa priveasca adevarul din jurul nostru . Oriunde ma voi afla voi veni cu voi in prima linie .

  7. esti bun ba Ciutacule, esti bun! Bravo!
    Clar, cu subiect si predicat.
    Basescu la brutarieeeeee!

  8. Victore nu înțeleg delirul tău. Exemplele istoriei cu șobolanii care părăsesc corabia sunt cunoscute.

    Primul care a lăsat-o din brate este chiar inventatorul ei cu care și-a tras-o. Pardon, din care se trage.

    Urmașa Nuți desigur, despre ea e vorba.

    Acum sa fiu surprins de ce vad? Hahahaha…precum zice Valentin Stan.

    Leprele care s-au hrănit de la sânul hienei, tot hiene au fost și sunt.

    Se cunosc cu tonții, pardon cu toții cei care și-au dat mana la parnost. Ce atâta mirare acum.

    Mirarea mea este la Videanu, primul “capitalist” care a făcut-o de varză și înainte și după ce a scapăt de rădăcinoasă.

    Eu atâta lăcomie ca la PDL-eii ăștia n-am văzut în toți acești 25 de ani.

    La brutărie cu ei.

  9. Paradoxal , acesti infractori parveniti in politica romaneasca , se bucurau de succesul lui Iohannis la prezidentiale , spunand ca si-au luat “tara inapoi ” , dar cred ca au luat-o pe dinapoi ! Totusi as vrea sa vad o reactie a lui Iohannis vis-a -vis de ceea ce se intampla cu coruptia din noul PNL , care s-a contopit cu vechiul PDL , care colcaie de hoti !

  10. si totusi acuzatiile sunt frivole. la ditamai tonajul de infractiuni comise din “viața și opera infracțională” numai din perioada ministeriala…DNAul asta, parca-i un superstar rock cu albume de cover-uri

  11. Daca nu il ciupeau pe Ponta riscam sa ratez salva de rachete al lui Victor Ciutacu. Ha, ha, ha – ce tare ! Obosit de atat lipsa de soare m-am uita ieri cu oarecare blazare. BLAT ….?1? ziceam si eu ieri pe saara , precum Ciuvica. Ei bine – poate ca nu ….si oricum merita vazut dansul lichelelor basiste. Aia ciutacu m-a trezit : corect – e FIESTA – nici nu conteaza ce vor pati Nuti sau Pestele ei cel mare de la organe….important e felul in care vor fi ingropati de slugile lor….Jos palaria , Victor Ciutacu !

  12. La fel ca si altadata fiecare va fi tradat exact de cei care stateau cel mai aproape si ii pupau mina.Vedeti vreo deosebire fata de ate timpuri?Nu ne-am schimbat din pacate.

  13. Pai la “Revolutie” cum au facut? Cand au vazut in ce parte inclina caruta, au iesit toti in strada ca “revolutionari”. La fel o sa se intample si acum. dupa ce se trec trupetii, incep iar violurile si “davai ceas”.

  14. .un articol,pozitie onesta dar sa nu uitam ca dealungul istoriei romanii si-au devorat conducatorii,probabil acuma se rpeta istoria.P langa paine si circ poporul vrea si sange.

  15. Demn de laude in urma celor scrise, domnule Ciutacu.
    Imi pare totusi ca-i un spectacol regizat de celebrul diversionist de care nimeni nu se leaga, lumea sta cu gura cascata sa vada cine mai trece pe la DNA, ce dezvaluiri mai face, care-i urmatorul, iar el, “regizorul”, sade in scaun hahaindu-si in san: “cat de savuroase sunt scenele mele”.
    Atentie sporita asupra regizorului, creator de tragedii, nascut in rautate pentru rautate.
    Filmul este usor de retinut iar noi trebuie “sa privim in spatele ecranului”.
    Respect!

  16. Udrea nu e proasta dar are o anumita calitate. Va trada negresit pe oricine chiar daca ea nu scapa. Comentariul, jos palaria.

  17. Legat de ce a scris Dl Ciutacu am tot respectul si precum si el a spus a scris si in trecut
    Cat pentru celelalte comentarii , ma bucur ca sunteti de acord dar preferati sa scrieti aici si sa taceti atunci cand e vorba sa schimbati ceva sau sa schimbati cursul istoriei. Pacat ca suntem un popor de la lasi exceptand cei 7 mil. Daca am avea coloana vetrebrala am observa ca , atunci cand “calul” trage la jug ar trebui sa il ajutam si nu numai sa comentam pentru ca la un moment dat o sa se opreasca iar munca o sa va revina voua si sa va vad atunci. Lucrurile puteau sta altfel in aceasta tara daca de fiecare data cand vedeati o fapta care este ilegala “actionati” si nu treceati nepasatori pentru ca nu va afecta pe voi.
    Lucrurile nu o sa se schimbe pentru ca viermi traiesc printre noi iar indiferenta noastra ii incurajeaza sa prospere si sa ne influenteze vietile desi nu sesizam.

  18. ticăloșia nu are vârstă,nu are sex sau culoare politică,este doar o burtă care trebuie umplută.

  19. ceva nou? nu … totul e ceva normal.poate ati uita…suntem romani si traim in romania.

  20. Daca ar fi castigat presedentia, ar fi avut imunitate, ar fi castigat procesul la Alba Iulia sau in alta parte, pentru ca dreptatea invingatorului este alta. Nu ar fi existat nici un prejudiciu, dosarul ar fi fost clasat sau spaga de la Microsoft ar fi fost de interes regional si pe cale de consecinta, legitima.

  21. Bine zis domnule Ciutacu dar as mai adauga ceva :
    1. Udrea isi facea selfie-uri la Paris in sprijinul lui Iohanici
    2. Videanu era “de baza” si in campaniile lui Basescu si in campania lui Iohanici, a se vedea pozele din Modrogan din zilele prezidentialelor
    3. Ludovic Orban, speakerul aceluiasi “general” Iohanici era cu Videanu in noaptea de inaintea arestarii domnului expert in sforareli de campanii electorale.
    … si multe altele de “drepta”, care vad ca abia acum li se developeaza in egala masura si naivilor si partizanilor infocati galben-portocalii …
    Mai trebuie sa vina si Iohanici si pe modelul Udrei ce “nu stia ce facea Cocos” sa spuna ca nu stia nici el cu ce jogodii s-a inhaitat si ca abia acum afla si el ca luminatii astia care stiu cum e cu dreapta capitalista, ultracinstitii si reformatorii astia carora le cadea mana sa dea 5 lei in plus la o pensie dar erau mana larga la retrocedari prin Stelu sunt de fapt MAFIA si CANCERUL tarii asteia dar cu banii carora, sunt sigur, si-a facut si el campania “lucrului bine facut”

  22. angajatii televiziunilor si ziarelor pot da socoteala de unde au primit salariile , institutiile respective de unde le-au dat astora , nu se gandeste nimeni , fisc , dna , politie ,parchet ,nuti ,base , s-au spalat bani grei… nu are curaj sa faca nimeni o sesizare … ?

  23. Genial!!! trebuie sa iesim toti in strada ,sa le fie confiscate averile ,pentru ca acolo e munca noastra.Sunt niste mizerabili!!!!!

  24. Victore, dintotdeauna te-am admirat pentru incisivitatea comentariilor tale, oriunde le-ai face ! Vin hienele dupa tine? Sa vina ! Ma intreb ce vor putea sa-ti faca in afara de sa te pupe direct in gaura curului !

  25. Orice arestare a unui hot ce o furat de la popor ne place, indiferent ca e vorba de năstase, voiculescu, fenechiu, videanu sau toți ceilalți. Am avut pana acum la pușcărie un prim-ministru, o gârlă de miniștri, deputați și senatori, primari și consilieri. Oare urmează și un președinte? Da, la ilici ma refer.

  26. Bine, bine, cad jucatorii mici, coruptii care s-au afisat tot timpul cu stilul lor de viata extravagant si cu milioane cheltuite si date pa degeaba tuturor javrelor care pupau in cur puterea, dar cand vine timpul sa intre Basescu si fetele domniei sale la parnaie, doamna notar cu apartamente de meleoane si doamna Succesuri, care spargea bani pa case si masini mai ceva ca Bill Gates?

  27. De mentionat pentru cei care nu s-au uitat la TV, ca expresia cu “Ba a a inventat vreunul din voi iPhone-ul? Nu. Atunci de unde aveti bani ba manca-v-as gura daca nu din combinatii.” ii apartine clasicului in viata Serghei Niculescu-Mizil. In rest, un articol deosebit de iritant pentru sufletele de sclavi de pretutindeni.

  28. Cu placere va citesc,desi sufar ca nu mai sunteti impreuna la Antena 3….dar, observ si loialitatea lor fata de d-voastra!
    Va doresc putere de munca!

  29. “justiţia independentă” şi “presa independentă” cât de tare seamănă între ele. Vă felicit, dle Ciutacu.

  30. victor, ce zici de tacerea lui baselu ? iar in lumina noilor declaratii ale lui udrea, cum ti se pare tacerea lui Maior ? nu stim cat e adevar in spusele ei, dar toate privesc lucruri din mandatul mult laudatului Maior, nu e ciudat ca nu iese cu o vorbulita ?
    numai bine

  31. așa-i în general românul.Ai perfectă dreptate.Sobolanii urcă pe corabia care începe să se scufunde

  32. Este cea mai buna caracterizare a unor gunoaie pe care am citit- o de cand am invatat alfabetul.

  33. Dle Ciutacu, circulă pe internet un text intitulat “Dilema generalului Coldea” . Ceea ce se spune acolo face ca dosarul Microsoft să pară o măruntă ciupeală. Aş fi curioasă să ştiu cam ce credeţi despre el.

  34. Ai perfecta dreptate. Se zice ca cine a semanat vant culege furtuna. Ea si-a ales si platit colaboratori asemeni ei. Oameni care se ghideaza dupa esec, evitandu-l sarind in tabara adversa. Vinovati sunt si cei care ii primesc pe tradatori cu bratele deschise. In compensare, oamenii legii sunt blanzi si moi, aproape iertatori.

  35. Acum n-o mai cunoaste NIMENI pe asta care se tine cu Basescu ! S-a facut GOL in jurul ei !!!
    Golanca o sa fie atractia puscariaselor de la Tirgsor !

  36. @Valentin Neagoe: tu n-ai proprietatea termenilor pe care-i folosesti in scris

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.