Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Arestatoru’ Ghiță și cu ginecologu’ Felix

Arestatoru’ Ghiță și cu ginecologu’ Felix

Viteazul Băsescu se dă lebădă. Cică el și cu neprihănita Udrea sunt ținte politice. Dar nu ale lu’ Coldea și Kovesi, că n-are sânge să se ia cu ei de când s-a strâns funia la par, ci ale Antenei 3 și RTV. Da, eu aproape am convingerea că Voiculescu (scos pe șest de la Rahova) și cu Ghiță (cu încălcarea controlului judiciar) au arestat-o abuziv pe Minunea Blondă, i-au băgat șobolanul pe țeava căcăstoarei și i-au pus cătușele pe scaunul ginecologic. Și, cu titlu de autodenunț, eu și cu Gâdea am luat șpăgile la sacoșă de la ăia care primeau lucrări de la doamna Cocoș. Ca să putem finanța, în disprețul legislației în vigoare, campania electorală a lu’ Peter Pan, văr de cruce cu Patronaș al lu’ Bercea Mondialu. Da’, sincer, mă așteptam ca la aia cu răspopitu’ s-o adauge și p-aia cu tonomatu’

Comentarii

comentarii

Similar Posts

26 thoughts on “Arestatoru’ Ghiță și cu ginecologu’ Felix

  1. si au mai fost si tinta a 7.5 mil de voturi. Daca se carau atunci poate nu ajungeau sa fie hingheriti de Luluta…

  2. Care este motivul pentru care au rămas singuri(fără presa ce i-a ridicat in slavi)??

  3. Băsescu se află în degringloadă şi îşi imaginează că dacă o ignoră pe Codruţa Koveşi, va fi ignorat. Visul unei nopţi de iarnă.

    Partea periculoasă a situaţiei este că teroarea cătuşelor a cuprins întreaga societate care are legături cu banul public. Şi nu mă refer la cei care au făptuit, ăia chiar merită tratamentul.Însă, nevinovat fiind, dacă te vâră un procuror într-un carusel infracţional… Dumnezeu cu mila.

    Cea mai proastă glumă pe care o poţi face cuiva care lucrează/a lucrat cu banul public este să-i baţi la uşă cu putere, dimineaţa… La ora 6. Anii 50, reloaded.

  4. Daca disperarea ar avea un chip tare ar mai semana cu el.Evident ca stie ca trebuie sa lase usa descuiata ca sa nu i-o sparga intr-o dimineata.Ceea ce stie el si nu stie majoritatea e pentru ce…Ironia e ca jucaria lui cea mai pretuita il va incolti.Asa-i cand creezi monstri pentru care uiti sa faci si mijloace de control.

  5. …dupa cum merg lucrurile parerea mea e ca va faceti iluzii degeaba ca il veti vedea pe Kiorete la bulau. Asta ar insemna sa fie coleg aproape instantaneu si cu Kovesi si cu Livia Stanciu si cu Morar si cu Blaga … si lista e lunga … ori asta nu se va intampla. Nu vedeti cum toata lumea face slalom pe langa el ? De ce ? Pentru ca au fost complici cu el la jaful facut in tara. Acum doar joaca teatrul asta cu “justitia independenta” pana simt “sondajele” ca subiectul nu mai are audienta scontata … dupa care ei raman cu banii si vilele iar noi cu foame si grijile, asa cum a fost pana acum si cum va fi si de aici incolo.

  6. Ironia situatiei este ca UDREA va fi eliberata fiindca ANTENA 3 de dimineata si pana seara aduc la cunostinta opiniei publice faptul ca nu exista probe concrete impotriva Elenei din Plescoi.Basescu tot cu securismele ieftine vrea sa se scape! Norocul lui este ca inca Licuriciul are nevoie de o carpa cu care sa se mai stearga pe bocancii cu care au intrat in Ucraina sa implementeze democratia si drepturile omului! Altfel in conditii normale Basescu mergea la puscarie instantaneu!

  7. ‘Ba – liniste, ce draku’ – cam asa suna mesajul ambasadei licuriciului prin intermediarii la vedere – kovesi si coldea. in rest, se iau la gramada caprele lui grebla, soferul lu’marean, rachetele de tenis ale lui pescariu. e ca la guiness book – pentru cea mai mare ciorba din lume, iti trebe cel mai mare ceaun din lume. pentru cea mai corupta tara din lume (licuriciul zice asta, io as zice ca suntem cea mai mare colonie sub acoperire), avem cea mai mare densitate de mascati pe cap de cetatean fara cagula. va pleca si democracy d’acilea, cum a plecat si stalin dupa razboi, si ne vom recupera valorile pierdute – nu pot ei aresta atatia mareani, basesti, udre, cati putem noi produce.

  8. Victore, deci felul in care ti-ai insirat gandurile cu pixul(tastatura in cazul de fata) este re-mar-ca-bil! Jos palaria! In momentul asta, natura cred ca readuna moleculele si-l reface pe Caragiale, doar ca sa vina la tine, sa dea jos jobenul si sa spuna :”Te salut maestre”
    Deci numai cum incepe: “Viteazul Băsescu se dă lebădă”……:))))n-am cuvinte, deci….n-am.
    Textul asta e pentru tine, cum e melodia “Paranoid” pentru Black Sabbath, “Smoke on the water” pentru Deep Purple, “Immigrant song” pentru Led Zeppelin, “Easy livin'” pentru Uriah Heep s.a.m.d. :)))) genial!ge-ni-al!

    Postez mai jos un link cu un colaj video a melodiei Welcome to the Jungle, facut prin anii ’90 si care reprezinta SHAORMA/PLACINTA AMERICANA CU DE TOATE

    https://www.youtube.com/watch?v=vCfOpjKFuKQ

    “Welcome to the jungle
    We’ve got fun ‘n’ games
    We got everything you want
    HONEY, WE KNOW THE NAMES
    We are the people that can find
    Whatever you may need
    If you got the money, honey
    WE GOT YOUR DISEASE

    [CHORUS:]

    In the jungle
    Welcome to the jungle
    Watch it bring you to your
    knees, knees
    I wanna watch you bleed

    Welcome to the jungle
    We take it day by day
    If you want it you’re gonna bleed
    But it’s the price you pay
    And you’re a very sexy girl
    That’s very hard to please
    You can taste the bright lights
    But you won’t get them for free
    In the jungle
    Welcome to the jungle
    Feel my, my, my serpentine
    I, I wanna hear you scream

    Welcome to the jungle
    IT GETS WORSE HERE EVERYDAY
    Ya learn ta live like an animal
    In the jungle where we play
    If you got a hunger for what you see
    You’ll take it eventually
    You can have anything you want
    But you better not take it from me

    [CHORUS]

    And when you’re high you never
    Ever want to come down, YEAH!

    You know where you are
    You’re in the jungle baby
    You’re gonna die
    In the jungle
    Welcome to the jungle
    Watch it bring you to your
    knees, knees
    In the jungle
    Welcome to the jungle
    Feel my, my, my serpentine
    In the jungle
    Welcome to the jungle
    Watch it bring you to your
    knees, knees
    In the jungle
    Welcome to the jungle
    Watch it bring you to your
    It’ gonna bring you down-HA!”

  9. kioru si parasuta idila pe lac sau traseul banilor? parca poti sa stii? dar daca dama producea, kioru ridica si pe apa transporta…de aci incurcate sunt caile domnului…

  10. … s-a ajuns la “caprele” lui Sova din 2010 si uite asa “statul de drept” si “statul bine facut” si-au dat mana sa grabeasca debarcarea lui Ponta (eventual chiar direct in bulau) si imbarcarea gastii resapate de la PDL pentru un nou guvern de succes care o sa o faca cu sarg si “manual” “cu dreapta” in stil “popular” si european, cum deja ne-am obisnuit.

  11. L-am vazut pe Badea cum se intreba, in mod repetat, unde sunt banii furati de Vanghelie si nu gasea un raspuns. Pai daca a fost atat de perspicace cu Udrea/Cocos si s-a prins ca banii s-au dus la partid (PDL) in cazul lui Vanghele si-a uitat inteligenta acasa si nu realizeza ca banii s-au dus tot la partid, doar ca se numeste altfel? Sau poate ca PSD n-a ciordit (cu mana ministrilor si primarilor sai) pen’ ca sa aiba bani de campanii (si nu numai).
    Si asta vine si apropos de tanarul Daniel Constantin de care zici ca are bani mai multi decat ai lui Gadea. Oare de unde? Daca te uiti in declaratia lui de avere in afara de casa si datoria la Voiculescu n-are nimic si pana in 2015 trebuie sa-i de “binefacatorului” aproape EUR 300k. De unde?

  12. un tip vindea sfinti,
    -cat costa sf ion?
    -2 lei
    -dar sf gheorghe?
    -2 lei
    -dar sf valentin?
    -tot un drac…
    big radu are dreptate, daca pdl e de cacat, psd e de cacat…si ceilalti tot de cacat sunt…

  13. Daca vrea ca pupila favorita sa mai aiba vreo sansa, marele “cirmaci” nu sufla o vorba despre Kovesi sau Coldea, ca doar a testat deja si efectul a fost devastator. Amuzant este ca el stie ca nu v-a ajunge in arest vreodata, oare de unde i-o veni acesta convingere???

  14. daca Nasolu ar sti ca e de neatins,atunci ar sta linistit.Ori,el tot iese la atac,baga batul prin gard .poate provoaca stiind ca are cu ce sa raspunda!hai,sa vedem cine are tupeu sa se ia cu mine?va dau si eu in git!sa vedem pe cine il tine sa ridice primul piatra?

  15. Nasoala treaba cu “tanara” speranta, convertita la pro-Semitism, Danut Sova. Mi-e teama ca se apropie si de Ponta.

  16. am si eu cateva intrebari de bun simt:
    1. de ce pe vremea marelui carmaci nu au fost saltati toti acesti politicieni?
    – e posibil sa fi tinut dosarele pentru santaj?
    2. de ce nu deschide DNA o televiziune pay-per-view?
    – ar scoate bani frumosi din spectacolul pe care il fac.
    3. cine e pregatit sa preia puterea, avand in vedere ca in curand ramanem fara oameni politici?
    ar mai fi cateva intrebari dar le las pentru mai tarziu…..

  17. apropos de credibilitatea stenogramei in care marean vorbea de protectie in fata dna via rares bogdan cu cap de linie iohannis .. ca o fi asa sau nu , nu stim – dar marean este 100% convins ca asa sta situatia (si orice putem spune despre subiect, numai ca este naiv , nu) – altfel in tara interceptarilor in care nimeni nu mai vorbeste la telefon nici macar despre o criza diareica, l-a apucat subit pe marean curajul ostentativ si dement. iar mai multe ocazii ocazii a amenintat cu puscaria pe ponta, oprea, etc (ultima oara azi, se pare). includerea stenogramei in probele administrate e o pisica mare si ciufulita aratata spre cotroceni – sa intelegem ca primarul care este, nu trebe lasat in libertate, fiindca s-ar intalni prin jurnalistul vanghelion cu neamtul lucrului bine facut, si ar perturba ancheta dna..

  18. daca e adevarat ce se zice e smecher rares bogdan , ce sa mai zic 🙂
    l a umflat pe marean bine…

  19. @bigradu
    ai dreptate, cu mici amendamente.
    Dupa ce a depus “toate ieforturilii” la campania lui Mihaela dragostea mea din 2009, a mai fost interesat doar de campania proprie si personala. La ultimele prezidentiale gura targului (unul din domicilii il am in sectorul 5) Almanahe a tras pentru parasuta vopsita blond.

  20. Vreau doar sa ii multumesc domnului Bașescu ca s’a bașit din nou si ne’a ciruit, iar celor care inca mai aveau vreun gand ca marinarul va plati pentru gaurile din barca, le traduc ca tocmai neța comunicat ca a avut grija ca inainte sa o parasesca ca primul sobolan a avut grija sa nu lase nici o urma care sa il incrimineze.

  21. asteptandu-se la beciul domnesc primarului constantei, i-a fost pregatit un meniu dna mazare cu mascati…

  22. acum anunta ponta ca aloca bani pentru”brutarii”..sunt atatea cazarme dezafectate,goale,de ce nu fac in ele?:ar fi mai ieftin..la fel sunt bune de azile de batrani,orfelinate..etc

  23. intrebari:
    1) mai are dreptul basexu la vila gratuit de la raapps daca e condamnat?
    2) daca e condamnat,si la brutarie beneficiaza de paza SPP?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.