Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Acri strugurii, Brânduşa? Ia cu aspartam

Acri strugurii, Brânduşa? Ia cu aspartam

‎”Celebra” realizatoare tv de nivel comunal Brânduşa Armanca (a doua din stânga, lângă Horia Roman Patapievici) face spume că planeta a evoluat şi nu mai e loc de ea la Premiile APTR şi, în general, în piaţa tv. Istericii, golanii şi manipulatorii de la Antena 3 o salută din mers şi o roagă, dacă nu-i prea ocupată, să le spună şi lor unde ar putea s-o urmărească pentru nişte demonstraţii de profesionalism. Şi, dacă poate, în ce tabele cu audienţe ar putea fi identificată.

Din ciclul, dacă doriţi să revedeţi, azi, 23:10, pe TVR, Gala unde profesioniştii, nu regimul politic (in U know what I mean, Brânduşa) şi-au premiat liderii…

UPDATE: La rigoare, doamna în cauză a fost laureată în 2004: Premiul APTR pentru cooperare europeana pentru Timisoara. Feţele oraşului (“premiul special ORIFLAME”). Şoc, superlovitură, concurenţă devastatoare (erau vreo trei televiziuni pe piaţă), megasponsor patriot local.

LATE UPDATE: Acesta e personajul (care a primit un premiu de fală în acelaşi an cu…Mihai Gâdea, pe care azi îl înujră, la fel ca întreg regimul a cărui slugă e) aceasta e sursa.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

50 thoughts on “Acri strugurii, Brânduşa? Ia cu aspartam

  1. Am citit articolul cu pricina, si cu exceptia referirii la “Vorbe grele” trebuie sa marturisesc ca sunt partial de acord. Nu fac o exceptie din Vorbe grele pentru ca scriu la tine pe blog, ci pur si simplu vad in ea (in emisiune) un program de calitate, extrem de decent si profesionist. Ba dimpotriva, uneori poate esti prea “civilizat” cu invitatii si poate ar trebui mai multa verva…dar all in all, emisiunea este de nota 10 si este printre putinele care ma mai intereseaza la A3.
    Sunt de acord cu articolul pentru ca intr-adevar nu consider ca Sinteza Zilei sau emisiunea Danei Grecu merita vreun premiu. Sunt slabe din toate punctele de vedere, poate exceptand audienta. Audienta insa, nu ar trebui sa fie singurul criteriu de acordare al acestor premii. Audienta ar trebui sa fie sustinuta si de calitate, si implicit profesionalism, ceea ce in cazul Sinteza Zilei nu poate fi vorba. Audienta nu garanteaza calitatea. Daca ar fi dupa audienta, manelele ar trebui sa ia premiile Academiei Romane in fiecare an.
    Nu cred ca o emisiune care de un an incoace are titluri care incep invariabil cu “Top10” sau “Cele mai…” merita un premiu. Denota nu doar lipsa de imaginatie, dar si lipsa de profesionalism.

    Repet…nu te laud doar pentru ca scriu pe blogtul tau, chiar cred ca sunt foarte putini emisiuni de politica sau talk-show care merita premiate, si a ta este unul/una din ele.

    Parerea mea.

  2. Ca sa nu fac si eu spume, mai ales ca e destul de cald afara, intreb (nu dau cu paru’!): cine mama dracului e Brandusa asta?! Nu va suparati de intrebare, da’ nu vreau sa mor prost!

  3. @Drujbaru: esti subiectiv si te greseste orbirea. nu s-a premiat omul sau emisiunea de-a lungul unui an, ci o editie. e ca la Oscaruri, pastrand proportiile. intra in competitie doar cate o productie, aleasa de post, a fiecarei emisiuni. pe Mihai l-au premiat pentru editia cu Sobaru, nu pentru intreaga cariera. la fel si pe mine, pentru editia cu Bogdan Teodorescu, si pe Dana, pentru cea cu Teodor Stolojan. iar faptul ca-s golan dupa standardele Brandusei Armanca, angajata lui Patapievici la Budapesta ca nu i-a mai gasit regimul lor la TVR Timisoara sau in CA la TVR, nu ma impiedica sa fac emisiuni bune.

  4. Am citit, m-am infuriat, am postat si un raspuns decent si va felicit inca o data, pe dvs, don ciutacu, si pe toti colegii, premiati ori nu! Da’, frate, ce de-a veninul! Cucoana aia, dac-si musca des-tu’, cade secerata! Cre’ ca rautatea se plateste gras, altfel treaba obositoare! Sa fiti sanatosi si va multumesc!

  5. Domnule Ciutacu,
    modificaţi în titlul postării, vă rog, ultimul cuvânt! Îi zice aspartam, nu aspartan. Dacă aţi vrut să fiţi ironic, ceva de genul “traNversează” e ok, dar gurile rele vor considera că nu ştiţi să-l ortografiaţi corect.
    Nu trebuie să-mi publicaţi comentariul, operaţi modificarea şi-atât.

  6. Victore, propun sa-i recomandam distinsei doamne Armanca sa se casatoreasca de urgenta cu Irinel Columbeanu, dupa care sa urmeze un divort rasunator ( in media ) si un razboi sangeros pentru copilul rezultat ( copilul este un MUST, daca vrea sa aiba succes ). In aceste conditii va dobandi mult ravnita notorietate si va aparea in prim plan pe toate televiziunile.

  7. Si in link sa corectezi Victor, aspartan->aspartam cum bine a subliniat Renata

  8. După mintea tuturor băsiştilor (bănuiesc că şi Brânduşa asta pupă de ceva ani dosul băsist ?), toţi de la Antena 3 şi care critică (justificat) puterea, sunt “golani”. Să facă pe dracu-n 10 Brânduşa, să-l aducă pe “jucător” preşedintele comisiei de decernarea unor astfel de premii şi sigur va avea “succesuri”. Tot aşa suntem învăţaţi ca Băsescu să-şi bage “râtul” peste tot. Până una, alta, la mulţi le stau în gât premiile obţinute de voi. Ce ar mai vrea băsiştii ăştia să vă vadă săltaţi de mascaţi … pe toţi “golanii” Antenei 3 ! Şi cred că printre “doi ciorchini”, s-ar bucura şi Brânduşa asta.

  9. cei care sunt profesionisti merita cu presosinta sa fie premianti,si antena 3 a demosntrat de-a lungul timpului ca merita,bravo voua si sa o tineti tot asa,nu de alta dar faceti niste emisiuni care raman in sufletul omului.

  10. Ce ne facem,fetelor?S-au speriat deontologii!Sa o critici,tu,Armanca pe dna Hossu-Longin(despre ceilalti membri ai juriului nu mai discut) ca nu stie cui sa dea un premiu,asta e culmea pupincurismului.Fundurile portocalii sunt pupate,pudrate,linse si parfumate, apar tutari noi si nu stiu ce sa mai inventeze in materie de cosmetica anala si perianala.
    Dar,pute fetelor,pute si ramine mirosul in cartile de istorie!

  11. Mda…
    1. Who the fuck is Brandusa?
    2. Don’t tell me, I really don’t wanna know!
    3. I can’t help wondering why the hell are so ugly these flowered women: Narcisa, Brandusa.

    P.S. L-aţi văzut ieri pe Răzvan? Dacă nu, e pe la 21:15 – 21:17… Şi DA, are legătură cu subiectul. TOT ce ni se întâmplă de ceva vreme are legătură cu subiectul!
    😡

  12. Şi-acum să vă spun ce mă doare: MĂ BUCUR, SUNT FERICITĂ că aţi luat premiile astea. Nu fiindcă mă uit eu la Antena 3 mai tot timpul, ci fiindcă astfel se dovedeşte că, pe porţiuni mici, pe fragmente, se face dreptate.
    Chiar dacă sună aiurea, un 0,0001 % din premiile astea aparţin telespectatorilor. Că au ales cumva, corect. Nu ştiu pe care scală de valori. Poate a bunului simţ.
    Felicitări, Victor Ciutacu!

  13. Prostu’ cu scoala n-ai cum sa-l convingi
    * daca nu aveti valori comune de la care sa porniti (ce-as putea povesti cu un liiceanu care nu intelegea de ce il face muller las? pe cand el doar incerca sa traiasca normal intr-o lume anormala),
    * daca nu accepta lucruri evidente (gen pixelu’ pacii),
    * sau daca nu apreciaza nici macar logica (ce dialog mai poti sa ai cu cineva daca tu spui “a zis ca daca e P va face X, e P si n-a facut X, deci e-un mincinos” si primesti in replica “nu e-adevarat” sau ceva gen “ba pe-a m….”?)
    (adaptare dupa un fragment dintr-un discurs de-ale lui Sam Harris, 2011)

    Cateodata cand ma plictisesc rau-rau ma gandesc la cat de prost trebuie sa fii ca sa nu ti se para cel putin suspect faptul ca n televiziuni, m ziare, plus putere au ca scop vadit distrugerea unei singure televiziuni.
    Vorbele lui cristoiu, “deci, inca o data”, poate n-ati inteles: democratia e atunci minoritatea se supune majoritatii. Dar ce te faci daca tara e in majoritate neosecurista, sau pur si simplu proasta?
    Sublim!

  14. Nu stiu daca a meritat sa faci reclama la Contributors , un site de LACHEI AI PUTERII (cu , poate , putine exceptii !) , de indivizi cu pretentii (NEJUSTIFICATE) de elite sau , chiar , de dizitenti (sic!) ai unor regimuri politice ! 🙄
    Mercenari-intelectuali , care considera ca “ascunsul dupa deget” cu un limbaj pretentios si teorii abracadabrante (fortate , scoase din context sau RUPTE total de REALITATE) , acesti indivizi ajung sa considere prostitutia-intelectuala ca o indeletnicire f. acceptabila …! 🙁
    Ar fi patetic daca n-ar fi penibil , ar fi rusinos daca n-ar fi gretos … Bleah !!!! 😡

    PS: Stii , Victore , cum se zice (adaptare personala , din respect pt. caini 😉 ): “Grohaitul de porcine nu ajunge la Ceruri!” 😛

  15. Si premiul primit de Brandusa in 2004 consta in ceva produse Oriflame,un sampon antimatreata un sapun etc. Bucuresti vant puternic coafura rezista…datorita premiului primit.

  16. Cine-i brebeneaua asta?Cocoana vrea succesuri,sa puna osul la treaba adevarata.Felicitari A3,si la mai multe!Satisfactia este trofeul binemeritat si a lucrului bine facut.

  17. @dorubr: nu-i pe lovele, ci pe recunoastere profesionala. pe ea ce profesie s-o mai recunoasca?

  18. bre, prima data am avut, o tresarire…
    “Arm(e)anca ? o fi ruda cu Dan Armeanca ?!”
    ma uit mai bine… yeap, adaugasem eu involuntar
    /din reflex “din burta” un “e” la numele domniei
    sale, probabil fiind obisnuit cu aia care cinta
    “dupa ureche” din diverse domenii. per total e o
    alta ilustra necunoscuta pentru noi, vulgul ce nu
    stim sa-i apreciem munca dumneaei, rasplatind-o
    printr-un rating pe masura… LOL, care masura ?!

    intrebarea e: de ce s-ar obosi cineva sa se uite
    in gura cuiva “care arunca cu fertilizator in
    ventilator” din invidie ?!

    @Victor:
    bre, va stiti valoarea, ati muncit la emisiunile
    alea, ati avut audienta. “case closed”, cum ar zice
    un clasic in viata, if you know what I mean… 🙂

    P.S. apropo, din punctul meu de vedere emisiunile
    de mai sus sint indreptatite pe deplin la premii.
    nu ma pricep la audiente, analize si alte daraveli,
    dar lasind rating-ul la o parte, importanti/e sint
    invitatii + subiectele abordate.

  19. În afara profesionalismului indiscutabil care a meritat toate premiile acordate si ar fi mai meritat încă,postul dv.ar trebui premiat fie si pentrucă există si face atât cât poate pentru oamenii care,dacă ar fi după puternicii zilei,ar fi tinuti în nestiintă si privati de posibilitatea de a vedea ce se întâmplă cu adevărat la noi.

  20. Sa intelegem ca nu ti-a picat si tie la zar odata cu premiul si un sampon orifleimizat ?
    Adica naspa, mai ai de lucrat putin prin mapa profesionala, pana ajungi sa aspiri la statului duduiei patapiecivizate.
    Oricum e o chestie de recunoastere, te vazusi si tu ajuns in radul golanilor.
    Dupa mine, nici emisiunea cu T.G. sau cu nenea actorul/regizorul nu erau de ignorat, chiar daca (sau tocmai pentru ca) nu erau discutii de urmarit pentru moftangii.
    Si tocmai de aia, cand vad o minima recunoastere a unui lucru bine facut, ma bucur cu adevarat si mai trag sperante.
    P.S. Intradevar, ca sa nu fiu subiectiv, o recunoastere in munca ai si din partea CNA-ului (cred ca isi lasa aia balta orice activitate cand apari pe sticla si-ti urmaresc evolutia cu DEX-ul pe masa ), dar aia nu se pune, premiile lor constand si anume mai ales in bani. Pentru ei.
    P.P.S. Niste invidiosi, draga…

  21. Asta habar n-are ce scrie: “declaratiile lui Iulian (sic!) Negrea”; sau scrie despre amenzile primite de la CNA de parca institutia aia ar avea vreo autoritate morala (oricum e destul de clar in functie de ce se “distribuie” sanctiunile).

    In alta ordine de idei, n-am vazut emisiunea cu Sobaru sau ‘La ordinea zilei’ cu Stolojan, in schimb l-am vazut pe domnu’ Teodorescu la ‘Vorbe grele’ – a fost o emisiune care mi-as fi dorit sa mai continue o ora.

    Keep up the good work! 😀

  22. @pretender: alea nominalizate de tine au fost din 2011. ma duc la anul cu ele 🙂
    @ソリン: eu nu dau socoteala tuturor tristelor ca nu se mai lipesc de cascaval, da’ sa-i acuzi pe Dan Pita, Nicolae Breban si Lucia Hossu Longin ca au facut blat cu noi depaseste orice putere de imaginatie a unui om normal. plus ca as intelege sa se indoiasca de profesionalismul nostru niste piscuri, nu nimeni in drum.

  23. @Victor: absolut; nimeni (cu scaun la cap) nu
    contesta profesionalismul celor ce-au jurizat/
    acordat premiul.

    off topic: vad acum “La ordinea zilei” ca
    cineva si-a dat foc in fata Palatului
    Cotroceni; o incepe iar ca si in ’87-’89 ?
    cred ca disperarea ar fi fost mult mai mica
    daca concetatenii nostri ar fi inteles faza
    cu votul dat cui trebuie si ecuatia cu cantitatea
    de frica ce este invers proportionala cu numarul
    protestatarilor…

  24. Premiile APTR sunt zero, ca orice alte premii date de romani. Am vazut undeva ca TVR a luat vreo 20 de premii, dupa care m-am convins inca odata ca premiile date de romani, altor romani sunt niste nimicuri. In tarcul asta, numit Romania, ne place sa ne premiem intre noi, pentru ca pe plan extern nu avem valoare. Singurul premiu adevarat, a fost cel luat de Pro TV, acum cativa ani, la decernarea premiilor Emmy.

  25. Raman la parerea ca e o eroare sa te cobori la nivelul lor. Ignoranta ii omoara mai repede decat argumentele. De fapt asta isi doresc…sa intre in atentia ta/voastra, caci altfel nu aude nimeni de ei. Solutia asta e valabila la multe din probleme actuale.

  26. @Andrei: multumesc pentru compliment si pentru lectia de profesionalism pe care mi-o dai. as fi interesat de niste meditatii, ai ceva timp liber?

  27. “glorifici golaneala in jurnalismul de televiziune”.Apai daca asta-i parerea cucoanei despre Bogdan Teodorescu,Constantin Balaceanu-Stolnici,Tudor Gheorghe,Grigore Lese…………atunci, n-are decat sa spumege pana crapa!

  28. Nu-mi place ca Patapirvici poarta papion. Basescu a zis ca e naspa asa ca purtatorii de papion trebuie chemati la DNA sa dovedeasca daca mobila de bucatarie e dobandita licit.
    Nici domnului Iliescu n-ar trebui sa-i placa. Erau unii, sa zicem niste hoarde prin 90, care strigau ‘Ratiu cu papion s-a urcat in avion”
    Astia-s acum votantii lui Basescu. Bazistii.
    Prosti ereditar, da’ prosti de put. Putoare ereditara.

  29. Victore iti dau eu meditatii , mai am un pic de timp pina plec din tara sau pina ne scufundam cu ” Flota “. Deci retine prima lectie : Fa un partid cu Badea , Gadea si Dana Grecu . Punem pariu ca castigati toate alegerile ? Hai sa facem proba . Daca castigati alegerile inseamna ca ati meritat titlurile decernate . Lectia 2 : Cred ca o schimbare de titlu a emisiuni nu ar strica . Lectia 3 colaboreaza cu publicu si macelarestei pe invitati si cu intrebarile publicului . Si ultima lectie nu face nimik din toate astea nu de alta dar s-ar putea sa devi enervat de bun . Mult succes in continuare Victore si nu uita : nu trebuie sa crezi nicodata ce spun alti despre tine singurul care te cunoaste cu adevarat esti : Tu ! Multa bafta in continuare . Aaaa si Andrei tu cind ai curaju sa te iei in gura cu Basescu cum a facut Victor ? Noapte buna Andrei :))

  30. ma uit la emisiunea de la tvr cu gala
    decernarii premiilor aptr. super+.

    @Victor, scuze. ca veni vorba de “rezervatie”,
    (mi s-a activat IDS-ul, mea culpa…)
    recunoasteti “penelul” ?
    “Badea+Gadea+Grecu+Ciutacu=partid nou bun bun”

    cu inca vreo doi d-astia + inegalabilul pensionar inginer, sigur iesim in strada :))

  31. tare, deci deducem din pdf-ul de mai sus
    (de la paginile 160-161 cu incidentul de
    la studioul tvr timisoara) ca a fost vorba
    de denunt calomnios…

  32. Si mie mi se pare ca a cam decazut emisiunea lui Miahi Gadea. Inainte o urmaream cu placere. Imi placea cum vorbea cu invitatii dar acuma parca si-a pierdut abilitatea de a vorbi. Imi provoaca iritari maxime auzind numa ăăăăăăăă intre cuvinte. O fi stresul? In schimb, emisiunea moderata de tine pare mult mai bine pregatita. Multa bafta in continuare.

  33. buna ziua,

    mai stiti cantecul ala lasa lumea sa vorbeasca asta-i rostul ei, asa si cu madam asta de nu auzi nimeni de ea pana acum, s-a trezit si asta sa se bage in seama sa spumege cat o vrea ca nu v-or ajunge niciodata la valoarea voastra nu mai e nevoie sa va spun ca va apreciez, si ca va doresc tot atatea emisiuni bune si din suflet sa va bucurati impreuna cu sotia de baiatul dvs., nu ne-ati mai spus a-ti intrat pana la urma in posesia biletelor de la scorpions? ca am vazut ca deja s-au facut falsuri dupa ele. stima si respect dana

  34. Niste aprecieri subiective, asa cum suntem liberi cu totii sa facem, deci si geamandura asta. Dar sa pui intre ghilimele calitatea de cenzurati a cuplului Stancu-Ursu e o nemernicie flagranta, tipica propagandistilor portocalii. Oamenii astia au fost scosi de pe post, brusc si fara explicatii, in timp ce incercau sa desluseasca dosarul ALRO, folosind chiar probele produse de SRI si DNA. Daca asta nu-i cenzura, atunci ce dracu’ e ?!
    In rest, nu mai adaug decat ca, in conditiile de azi, cand puterea ne scuipa in fata zi de zi, prefer sa vad in presa abordarea indignat-golaneasca in locul celei relaxat-blazate propusa de intelectualii lui Basescu. Nu poti sa lupti intr-un ring de box respectand toate regulile jocului, in timp ce adversarul te loveste cu capul, cu cotul, te musca, te loveste sub centura, iti da la gioale cu piciorul sau iti pune piedica tot timpul.

  35. Excelentă fraza ultimă a lui Bubulea! Ideea pe care o conţine a fost exprimată de mine şi de alţii de multe ori până acum, dar sintetizarea lui mi se pare cea mai completă.
    Copiii noştri trebuie educaţi ţinând cont de adevărul conţinut de acea frază.

    Aşa, ca o concluzie: sunt recunoscătoare zilnic pentru faptul că pot să înţeleg, că sunt aşa, şi nu altfel…

  36. Noi,timisorenii de rand,stim ca Timisoara este impartita intre portocalii si restul lumii….Si nu ne mandrim cu portocaliii .Premiile acordata Antenei 3 sunt oglinda sufletului adevarat romanesc,a gandirii normale intr-o tara anormala.

  37. nu e vorba doar de un raspuns pe masura la golaneala
    caracteristica portocalie (“capete-n gura”, mînuţa
    dolofana si lacomă vîrîtă smechereste buzunar si
    prostitul in faţă cu zimbetul pe buze), iti trebuie si
    suportul maselor. cu oameni (nu cifre) care au ceva “gleavănă”
    si care comenteaza indignati si cu altii ce aleg sa se sacrifice
    pentru a nustiucit-a (n+1)-a oara, nu misti nimic; “astia”
    “n-au mama, n-au tata”, vezi vreo emotie, vreo lacrima sa se
    scurga pe feţele lor impietrite de borgi, apropo de toate dramele ?

    apropo, toti, dar absolut toti cei care sint in barca
    puterii sint raspunzatori solidar pentru mizeria actuala,
    aveau timp berechet sa spuna “NU” pina acum.
    daca in 2012 partidele din USL vor veni la putere, vor
    trebui sa dea un exemplu vis-a-vis de astia, pentru ca
    altfel sint legati de ei prin diferite fire si atunci
    propaganda cu “toti sint la fel” din pacate se va adeveri.

  38. Buna ziua d-le Ciutacu,

    De unde profesinalism la femeile astea frustate,care nu stiu ce-au facut in viata lor-ca n-au stiut,ca nu au fost inteligente sau nu au fost implicate in probleme reale sau ca au stat bine mersi deoparte-poate n-au crescut nici macar un copil-si au ajuns batrane ca spirit ,si ca varsta si vor sa fie acum cireasa de pe tort?!Ma enerveaza ,mult mai mult decat barbatii (care sunt de teapa lor ),ca se dau supervalori acum,dar nu sunt decat niste gaini jumulite,care nu mai stiu sa cante nici cot-codac!!
    Iertati-mi limbajul,va rog.

    Cu tot respectul pentru Dvs.,
    IoanaP

  39. UDREA VA CENZURA FACEBOOK – UL !!!
    FAC PARTE DIN CAMERA DEPUTATILOR SI STIU CE ZIC !!!
    O ZI BUNA !!!

  40. @anonimul de la camera deputatilor:

    chiar tot facebook-ul ?
    si saracii oameni din Kirgisistan…
    nici p-aia nu-i mai lasa sa posteze “ce vrea” ei ? atunci e grav ! :))

    si eu care ma gindeam c-a pus dop la tot netul 😀

  41. Trebuia sa apara cineva. Ea sta linistita pe bani multi in timp ce altii muncesc de dimineata pana seara. Vrea un premiu la APTR? Vrea o emisiune la TV?
    Am auzit ca angajeaza la ETNO Tv, Bocitoare.

  42. Mai lipsea Tismaneanu.Si era complet trioul Tisma-Pata-Ples.Cand ii vad ma ia cu greata.

  43. bine ca ai mentionat a doua din stanga, ca daca ziceai numai langa Horia Roman Patapievici tot nu identificam zona.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.