Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Partidul conservelor de fasole îşi arată chiloţii tanga purtaţi în Piaţa Revoluţiei

Partidul conservelor de fasole îşi arată chiloţii tanga purtaţi în Piaţa Revoluţiei

Aflu cu bucurie şi mândrie proletară că fostul şef al mafiei personale a lui Adrian Năstase, generalul chiloţilor, îşi lansează, fix de 1 Mai muncitoresc, partidul conservelor de fasole. Unitatea militară a securiştilor, turnătorilor şi ciorditorilor, încă nedeconspiraţi de CNSAS şi neluaţi deocamdată la şuturi penale de combinaţia fatală ANI-DNA, are tupeul jegos să-şi anunţe existenţa în Piaţa…Revoluţiei.

Lume, lume, soro lume, urmează un anunţ important pentru ţară. Feldmareşalul hoţpătar al hectarelor îşi va prezenta, în direct, menajeria cu animăluţe de companie. Nea Micky Şpagă ne va face o demonstraţie de subminare din interior a regimului, anticomunistul Onţanu va jongla pe nas cu mingea reabilitărilor de blocuri şi a retrocedărilor de terenuri în Petricani, iar imensul caracter Nicolicea ne va explica argumentat ce de căcat e presa din care şi-a luat nevastă. Jongleriile persecutaţilor foşti miniştri Sârbu şi Diaconescu sunt momentele-supriză ale reuniunii. Imnul “7 ani de-acu-nainte, vrem pe Nuţi preşedinte” va fi interpretat magistral în Herăstrău de inegalabilul deţinător de 7 hectare Adrian Petrache.

http://www.youtube.com/watch?v=xzSHRJ1nrcg

UPDATE: Dacă pesediştii reuşesc să dea motivele subitelor accese de independenţă, atunci sunt partid de opoziţie.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

78 thoughts on “Partidul conservelor de fasole îşi arată chiloţii tanga purtaţi în Piaţa Revoluţiei

  1. Cine se aseamănă se adună si,ceeace este mai trist,la noi aceste adunări dau,mai întotdeauna,suma nulitătilor(cu pretentii elitiste).

  2. @victor: diaconescu spui ca-ti este amic. esti prea domn, daca-l mai consideri asa dupa ce te-a mintit pe fata, si asta in public.

  3. Sunt dezolat ca ideea mea in legatura cu ‘defilarea’ partidului conservelor de fasole in chiloti tanga inca nu a ajuns sa fie descarcata inca, ca asteptam contra argumente bine “argumentate”(cam 19.35)

  4. Da’ membri noului partid au liber la Moguli? Nu de alta, dar să nu rămâneţi numai Dvs. singurul “reprezentant al puterii” la “Vorbe Grele”, “Sinteza Zilei” sau la “Ştirea Zilei”. Că nu cred că vă este uşor! 😉

  5. Shogunule, nu-mi da apă la moară, că-mi vin nişte cuvinte…colocviale, cu ăştia!…
    :))

  6. @ shogunu´
    Ma mir ca nu ti s-a uscat stampila cand ai pus-o pe aia din Bot´sani ca sa reprezinte Sibiul.
    Ba, voi va da-ti seama ce scriu io aici? Imi vine sa fac spume la bot…

  7. curat maculat este că într o peşteră de tâlhari, traseişti şi trădători a mai apărut un hibrid politic condus de un ipochimen fără de Dumnezeu şi fără de care nu s ar fi putut demasca marea mascaradă antinaţională care a dospit până în 89 ca să se săvârşească cu tupeu azi.

    se pare că tagmei ticăloşiţilor nu le este îndeajuns că şi au asigurat viitorul ticăloşind tot ce mişcă în jurul lor şi predând nesimţirea la tot ce urmează CI nu vor să elibereze naţiunea de la mscaradă, de la prostie şi de la ridicol

    nu mă miră alegerea ticăloasă şi neruşinată de 1 mai şi locul unde să îşi lanseze emanaţia conjuranţilor dat fiind faptul că oricum ţara este într o aşa suficienţă a decadenţei, dezgustului şi demenţei imoralităţii încât un adaos la index este aproape firesc…

    mi e silă domnule mi e silă

  8. Partidul conservelor de fasole este o adunatura de frustrati, orgoliosi, care maram vor sa se distanteze de ‘basescu’.S-au autointitulat independenti la inceput si vor sa se alipeasca la socialistii europeni, care nici nu vor sa auda de ei. Si ce s-au gandit ei?Ca sansa lor ar creste daca ar fi ‘inmanuncheati’ ‘intr-un glas’, pentru ‘un ideal’. Si uite asa a luat fiinta UNPR.Big deal!Si abia astept sfarsitul de saptamana sa-i vad in chiloti tanga, sa rada toata natiunea de ei.

  9. Nea Iordachele stai linistit! Io-s trait numa-n ardeal. Aia cu turcana am dat-o numa’ la misto sa vada omu’ care-i spilu’ cu “uninominalu'” pe liste!
    Banzai!

  10. “Complimentul” D-lui Ciutacu la adresa UNPR-lor, ca fiind o” unitate militara a securistilor, ciorditorilor” a fost interpretat de Claudiu Saftoiu drept ” o creatie a unui grup din afara sferei politice, mai degraba din sfera serviciilor secrete”si a fost pe larg dezbatut in emisiunea Vorbe Grele; ecoul dezbaterii este evident destul de puternic din moment ce constitue titlu de ziar central.
    Hai, ca nu mai e mult pana cand ii vom vedea la meeting aratandu-si chilotii tanga. Sunt chiar curios sa vad ce manele vor constitui fundalul sonor al meetingului?

  11. De la Ioska înţeleg că va fi frumos sâmbătă. 😉
    Vanghelie ştie de ce… 🙂

  12. Legat de UNPR, va rog sa nu uitati ca toti acei care vor face parte din viitoarea conducere interimara a Partidului- ei, s-a facut un pas mare inainte- vor fi prezenti la meeting si daca PSD vrea sa dovedeasca ca intre-adevar este partid de opozitie, ii va demasca pe acesti viitori conducatori spunand cu glas tare motivele subitelor accese de independenta si numele acestor zisi independenti, si mai stii, meetingul pasnic de aclamari se va transforma macar intr-o forfota, agitatie si vociferari; dar vorba D-lui Ciutacu tot ‘nimic’.

  13. In ceea ce-l priveste pe Diaconescu,l-am “citit” de anul trecut de cand era ministru.Intrebat de cineva de ce este atat de “discret”si fara initiativa in politica externa si sta in umbra presedintelui basescu,a “balmajit” ceva gen:merg pe linia politica a sefului statului,reprezint si sustin in afara ideile politice externe ale acestuia (cu siguranta nu acestea au fost cuvintele dar asta a reiesit din ceea ce a spus atunci).Deci el nu reprezenta Romania ci pe basescu.Atunci mi-am dat seama ca locul acestui politician,cinstit si vertical,este alaturi de marele conducator.Si de atunci m-a “apucat”o sila fata de persoana lui incat nu mi-a trecut nici astazi.
    Aveti dreptate sa fiti suparat cand cineva “va ia la rost” cu privire la prietenia Dvs.cu Diaconescu,fiecare are prietenii pe care si-i doreste,nimeni neavand dreptul sa emita sfaturi si judecati asupra acestui fapt.
    Sanatate maxima!

  14. Nu, eu n-am nici un prieten, nici amici, nimic. Si totusi nedumerirea mea ramane: daca maine un prieten/amic d-asta o ia razna (cum am spus, sa zicem ca vrea sa devina terorist islamist) e normal/firesc/uman sa il consideri “prieten” in continuare?! Da, sunt oameni care ne plac prin prisma a ceea ce percepem initial, dar daca se apropie de o gasca d-asta abominabila (iar eu consider ca Basescu e la fel de abject ca Stalin) inseamna ca nu am avut o perceptie corecta asupra lor si eu cred ca e firesc sa ne indepartam de asemenea persoane si e periculos sa n-o facem.

  15. Dacă ceea ce spune Săftoiu despre UNPR e adevărat, cum că ar fi un partid al serviciilor secrete, atunci s-ar confirma posibila chemare la ordin a lui Cristian Diaconescu la SRI, parca, atunci când se zice că ar fi fost filmat înainte de a pleca subit din PSD. Astfel, am găsit, poate, explicaţia -care însă nu-l albeşte pe “marele diplomat”-gestului pe care l-a făcut.

  16. Oare UNPR-stii au ajuns sa finalizeze meetingul in cele mai mici detalii, ca doar nu mai sunt decat vreo 60 ore pana la marele eveniment, intalnirea cu ‘poporul suveran’care s-ar putea manifesta contrar asteptarilor lor?

  17. Victor, eu pe Cristian Diaconescu il consider o C U R V A politica si nimic mai mult. Sa-ti spun de ce :
    – nu se poate ca la 1 saptamana dupa ce ai candidat (si pierdut) alegerile la un partid sa-ti dai demisia (inseamna lipsa de fair-play) si faptul ca alergi numai dupa functii ;
    – nu se poate deodata sa treci de la o doctrina la alta (adica daca toata viata ai fost ortodox deodata treci la islamism si in loc de biblie vei crede in coran sau in sunnah);
    – cristi nu are pregatirea necesara pt. a fi un politician de succes si in afara de banalitatii el nu spunea, iar faptul ca de la un partid de stanga a trecut la unul de centru-dreapta arata acest fapt, el face politica dupa ureche, crede ca-i o joaca sau se refera la stanga (la mana), nu te poti schimba peste noapte deoarece politica inseamna si niste viziuni, opinii.
    Diaconescu = Basescu, spui Diaconescu si tragi apa (parerea mea. nu o sa faca nimic notabil in viata asta (poate niste milioane necurate facute din afaceri de “succes” cu statul).

  18. Va rog adresati marelului comandant al Armatei (Gabitza) daca s-ar simti aparat daca toti soldatii si ofiterii armatei ar avea aceeasi atitudine si loialitate precum are dansul fatza de tzara.

  19. Motto : Nstase şi Iliescu demolatorii de ţară şi neam.

    Unde-i clasa muncitoare ?

    E Unu Mai 2010, dar Piaţa Mare e pustie,
    Nu-i nici ţipenie de om, măcar „Ilie de la sculărie”.
    S-au năruit, tare demult, tribunele de altă dată,
    Clica de şefi spoiţi sa-nlocuit cu alta mai spurcată.

    Eram în şortul alb, abia strunind, cu greu, oţelul,
    În ritm cu ea, la pas sportiv, transpus în iubiţelul.
    Şi aş fi mers aşa, în dulce arminden, o veşnicie,
    De n-ar fi apărut (blestem) unul, Ilie de la sculărie.

    Mergeam apoi la iarbă verde, cu mici şi o berică;
    Acu’… stau sub măslini, hulit, pe „limba” Iberică.
    Sunt amărât până la Cer, în piept cumplit mă doare
    Că am pierdut, cea mai frumoasă clasă muncitoare.

    Acasă am şapte băieţi, orfani de mamă, la bunici,
    Pe care-i ţin, după puteri, din ce câştig, cu greu, aici;
    Să-nveţe carte , meserie şi omenie, s-ajungă mari,
    Puternici, drepţi, rebusolaţi, în uragan de proletari.

  20. pe pariu ca nu vor veni mai mult de 1/1500 de pupinbasesti!
    si asta daca e soare si cald!

  21. Abia astept sa vad ce informatii are d-l Dragnea despre tradatorul de M.Sirbu,care pe vremea impuscatului era vai mama lui,un amarit de tehnician in 2009, care a dat din coate sa ajunga mare lider de sindicat, a tradat si miscarea sindicala.se crede tare dar toate se platesc la timpul lor.A divortat de complezenta sa-si imparta averea cu nevasta ca nu mai stiau cum s-o justifice.milioanele de euro le-a facut cinstit?de unde bani pt.case,apartam.vile la munte si la mare etc.?

  22. Un ,,muritor de foame,, judeca LOGIC schimbarea la fata a d-lui Diaconescu. Nu stie insa ca PRIETENIA PERSONALA e altceva ddecat prietenia intre popoare si nu-l judec pe dl Ciutacu. Parerea de rau imi vine de la faptul ca un(o) trandafir adus in plus siglei pdl ma va face sa ma gandesc mai mult cand imi voi exprima admiratia fata de cineva; ,,trandafirul,, acesta s-a dus pt ,,ciolan,,!!!Prietenia lui Mircea , e treaba lui.Respectul pt dl Diaconescu mi s-a ciuntit un pic, dar, cred ca atunci cand esti atins, brusc, unde te doare, nu stai si pt a doua oara.Noul partid format din oameni de mai multe culori(politice), nu cred ca va putea tine piept(ca cel ros-verde udemer-ist)partidelor portocaliu si rosu.Si-atunci?

  23. sa mai zic una. un poet de cartier, cu,, un Ochi spre Cer,, se uita la Dumnezeu si-i spune in versuri; Nstase si Iliescu(ar fi) demolatorii de tara si neam si-L intreaba ,,unde-i clasa muncitoare?,,. nu stiu ce raspuns a primit, dar un lucru e sigur, i-a uitat pe doi; basescu si boc.o fi trs tare cu o(I)berica….

  24. sa nu-mi ziceti ca e off-topic, dar nu ma pot abtine, rad ca tzatza in Piata mare; de 1 mai 2010 in Piata mare a Regatului Iberic,n-are cum sa fie Ilie(dela scularie)…,,Ilie,,rebotezatul parca era director la ape….

  25. Dle Ciutacu,
    o mie de vorbe doi nu fac, parca asa e, nu?
    de ce vorbiti si iar vorbiti, seara de seara? de ce ne uitam si ne tot uitam in aceleasi seri?
    e oare tot ce puteti face pentru voi? e oare tot de putem face pentru noi? oare chiar nu putem sa fim un NOI? un NOI care sa ne organizam, pe principii nationale (oare mai exista acest sentiment?), fara interese personale prezente si viitoare (s-ar mai putea asa ceva?) si sa inlaturam aceasta clica, care ne distruge cu zambetul pe buze si buzunarele doldora, plini de dispret fata de suferinta, saracia, disperarea in care traim.
    (Dl. Paunescu sa-si ceara public scuze pentru “lansarea” lui Basescu, nu?)
    E pacat de NOI si e un mare pacat ca stam inerti ca niste total neaveniti sa ne decida soarta, sa-si bata joc de noi prin tot ceea ce fac.
    Si cum de plecat nu pleaca, ce ne ramane? Sa ne spuna dl. Paunescu ( multa sanatate).
    Deci … va astept

  26. Ciutacule da-le pumni in bot cu stiloul adulatorilor de zbanghiu ca au devenit mai oribili decit nord-coreenii lui KIM JONG IL!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.