Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > 09.11.2010. Do U remember the time?

Similar Posts

24 thoughts on “09.11.2010. Do U remember the time?

  1. Ei imediat dupa referendum asa trebuiau sa arate strazile din Romania si precis Europa nu mai zicea nimic iar asimetricul era de mult uitare.
    Acum nu vad la USL decit lamentari.Nu putem sa-i facem nimic lui Basescu,controleaza parchetele,serviciile etc. Nu pe dracu nu puteti face nimic.Organizati strada,dar fiti in fruntea miscarilor domnilor de la USL.Sa vedeti ca oamenii vor iesi si Basssse va trebui sa plece.Voi stati cu destu-n gura si cu miloaga la Antena 3 !

  2. După comentariul meu de ieri, aceasta e o întrebare retorică pentru mine. 🙂

    Și e un bun exemplu că numărul de peste 1000 de oameni n-are cum să nu fie atins în caz de chemare a Antenei 3. Să fim serioși! SĂ STRIGE ADUNAREA MIRCEA BADEA ȘI SĂ NU VINĂ LUMEA? Și nu e doar Mircea, mai sunt și alte figuri puternice la Antena3 și în presă.

  3. am primit de la usl o mare flegma intre ochi, in realitate gasperii ajunsi la putere si-au inodat cozile cu basistii…si atunci la ce bun sa ne reamintim? sau sa comemoram prostia de a crede in ei? cred ca cea ami buna idee este ori sa plecam dracu din romanica ori sa nu-i mai votam niciodata.

  4. daca usl vrea sa ne convinga ca intradevar vrea schimbarea sa inceapa cu o chestiune marunta, in tara castei procurorilor sa aiba o initiativa legislativa prin care procurorii sa nu mai fie magistrati…ALO PONTA SE AUDE?…

  5. @Bubulea: aia am si vrut. da-n afara de Evz nimeni n-a gasit oameni care sa declare ca i-a adus ala; poate-i mai cauta 🙂
    @cetateanul gogu: eu nu comemorez nimic. doar imi aduc aminte ca ultima miscare semnificativa de protest din tara asta am facut-o eu cu Badea. si nu se inchisese nici un combinat

  6. @santinela Nu ai mai mers ma ,,in strada,,si anul trecut alaturi de usl impotriva lui Basescu si cand sa imputit treaba primii care au dat bir cu fugitii a fost usl-eul ? Prima data prin Aspazia Cojocaru numirea psd la ccr si apoi odata cu terminarea vacantei parlamentare,parlamentarii usl care aveau majoritate si puteau bloca parlamentul au dat fuga la ciolan si si-au vazut de treaba [in afara de Ghise un mare caracter dupa parerea mea ]ironizat ulterior de camorra parlamentului si culminand cu ,, marea speranta,, Ponta care a aratat ca pentru o functie este in stare sa tradeze pe oricine. Iar tu ai fost lasat cu ochii in soare dupa ce si-au aranjat treburile cele doua tabere formate din fosti securisti si membri ai partidului comunist. Iesi in strada ca sa dai jos un securist si sa pui alt securist si dupa ce se vede la ciolan te si amendeaza pentru nerespectarea ordinii publice ca de nici o fapta buna nu ramane fara rasplata in tara asta.

  7. 09.11.2012 miscare semnificativa de protest probabil ultima…incolo dumnezeu cu mila usl-ul a avut grija si a si reusit sa ucida si speranta…nu ramane decat sa-i vedem cum ii beleste base cu procurorii si justitiabilii aserviti.

  8. S-au intors niste rude mai indepartate din Italia sa-si faca in tara concediile. Si au adus cu ei si un zvon cam fistichiu, care circula, cica, printre romanii de acolo. Ca USL-ul (si mai ales Voiculescu!) aduna si plateste demonstranti care sa il preseze pe Base sa demisioneze prin demonstratii nationale non-stop.

    Imi trec prin minte doua intrebari: a) o fi vreun sambure de adevar in zvonul asta, cu demonstratiile populare? b) presupunand ca exista un sambure de adevar, cum a ajuns vestea in Italia????

  9. M-am uitat pe pozele noastre şi au fost 5 autobuze/ autocare. Presupunând că erau de 40 de persoane ( că mai lungi nu erau de atât ), înseamnă 200 de oameni. Mare brânză! Bănuiesc că n-a venit vreunul împotriva voinţei lui. Dacă i-a adus cineva, înseamnă că le-a plătit călătoria pe care nu şi-o puteau permite şi or fi avut şi pachet pentru drum.
    RESTUL până peste 1000 am fost NOI, CEILALŢI. Care vom veni şi pentru A3, dacă e nevoie.

    Repet: AM FOST ACOLO şi am fotografii cu autobuzele luate cu zoom mare.

  10. @violet: au fost macar 2.000, a recunoscut-o si Jandarmeria. nu a vorbit nimeni cu Dragnea sa trimita oameni. n-aveam nevoie si nici nu speram la mai mult de 100 de curiosi
    @alphas: prost zvon. ai nostri nu ies nici platiti, iar uselistii-s prea ocupati sa se capatuiasca

  11. Victor Ciutacu:

    Noi n-am văzut niciunul care să pară curios, în jurul nostru, în afară de cei care observau cu atenţie mulţimea. 😉 🙂
    Hotărâţi şi înflăcăraţi în misiunea pe care şi-o asumaseră, venind acolo, i-am văzut/simţit pe toţi cei cu care am interacţionat sau nu.

  12. După ce am participat la un referendum sabotat de ambele părţi, am înghiţit şi pactul coabitării şi cu asta m-am resemnat. Şi nu cred că sunt singurul, suntem un popor tolerant, ne consolăm singuri, mult a fost, puţin a mai rămas 🙂

  13. Prostii. Megi la alegeri cu caruta, cu camionul, cu bicicleta, pe jos, cu prietenii, cu cunoscutii, cu oricine te poate convinge ca merita sa alegi. Procurorii nostri sunt fara scoala, se cred in anii ’50, le place bolsevismul. Trebuie sa-i punem sa-si plateasca erorile, altfel vom fi o tara de cretini!

  14. Eu cred ca o iesire in strada de amploare mai e inca posibila. Problema e ca romanul a ramas setat pe “surviving mode” de cand cu criza si e greu de scos din letargie. Il preocupa mai mult stomacul, nevoile de baza si ratele, decat drepturile democratice iar acest lucru conduce la abuzurile pe care le vedem in prezent.

    Pe de alta parte e si o justificare obiectiva a letargiei. Romania a incercat democratic sa inlature regimul totalitar Basescu…. Daca nu a iesit democratic ce sa facem? Sa iesim in strada sa ne luam la bataie cu fortele opresive ale statului? Sa ne imbrancim din nou cu jandarmii? Sa fie ca in Egipt sau Turcia?

    Multi oameni au familie, rate, datorii si joburi firave din care abia se mentin pe linia de plutire. Pe asta a si mizat statul abuziv. Pe faptul ca suntem prea saraci ca sa avem loc de intors.

  15. Ce facusi, violet… Eu facusem doar o gluma (n-ar fi fost prima pe subiectul asta, iar Victor o luase si el ca atare), convins ca autobuzele alea din poza apartineau Ministerului de Interne, iar tu ai inceput sa povestesti despre cele ale lui Dragnea, confirmandu-le stirea celor de la Evz… Macar atata lucru sa-nvatam de la basisti: cand ceva ne dezavantajeaza, nu recunoastem nici picati cu ceara! O bagam p-aia cu pixelu’ albastru! 🙂 Mai ales ca eu chiar am crezut ca-i o stire fabricata de jegosii aia…

  16. @Bubulea: terminati, frate, cu atocarele lu’ Dragnea, ca maine-poimaine ma mai trezesc si complice la fraudarea referendumului

  17. @Victor: Da, mai ales ca vara asta au inceput sa poarte din nou autodenunturile, iar Dragnea parea destul de cooperant cu “organili” zilele trecute…

  18. Bubulea,

    Ai dreptate, ca tactică. Nu știu ce era cu alea acolo, dar aveau capacitate de maxim a zecea parte din numărul celor prezenți la miting. Punct.

    Dar m-am repezit, recunosc. Nu e prima dată și din păcate nici ultima, probabil.

    😳

  19. Yes, I remember the time! Din pacate nu a deranjat pe nimeni faptul ca ni s-a anulat votul de o adunatura de nemernici pusi in funtie de CHIORU’ din capu’ tarii!
    Eu nu inteleg multe lucruri care se intampla sub ochii mei.
    Un exemplu mic (lanivel mic) : de curand a fost numit director adjunct UN DOBITOC la o agentie care deruleaza fonduri europene – a demisionat din PDL si s-amutat in PC(toata familia pt ca mai lucreaza si frate’su acolo si cumata, iar nevasta lui e la parlament!!!)Cum este cu conflictul de interese???
    SA nu mai spun ca majoritatea directorilor de directie provin de la Pitesti (sa traiesti!)- alti oameni despeti nu mai sunt? De ce sa asuc niste neaveniti care habar nu au cu ce se mananca activitatea din agentie?!
    Eu inteleg ca ministrul agriculturii este telecomandat!!!
    Din pacate USL dezamageste si sper sa=si franga gatul repede

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.