Foto: Romania Libera

Una dintre cele mai vocale vestale ale Jucatorului se cheama Andreea Pora. O stiti, fata aia gangava, care, la un moment dat, impreuna cu Sabina Fati si Alina Mungiu Pippidi pusesera pe la Romania Libera de-un soi de comitet pentru salvarea lui Basescu de Udrea. Una dintre carentele ei de caracter (ca de fizic nu obisnuiesc ma iau) nu e ca-i neam corcit cu Ovidu Mustescu, ci ca, dupa ce asta nu mai e ministru, il injura si refuza sa recunoasca legatura de rudenie.

Nici asta n-ar fi o tragedie, fiindca, in definitiv, e plina Planeta Pamant de ticalosi cu aere solemne de moralisti. Nenorocirea profesionala e ca-i plagiatoare. Ceea ce mi se pare extrem de grav; si, dar asta chiar ca nu se mai poate rezolva, toanta. Si va dau un exemplu concret, pe puncte, sa priceapa si finantatorii Hotnews (stiu, nu tu, Sorinache) pe ce dau banii.

– In data de 11 septembrie 2008, Cotidianul publica, sub semnatura Adrianei Dutulescu, un articol privind lista prezumtivilor candidati ai PSD Bucuresti. In care Adriana face o greseala, numindu-l defunct pe viul Gaspar.

– In data de 26 septembrie 2008, Hotnews publica, la randul sau, sub semnatura Andreei Pora, un articol, copiat fara nici o jena din Cotidianul. Iar dovada cea mai elocventa e, dincolo de simpla citire comparativa, ca in text apare, in aceeasi experimare, pana si defunctul.

Draga Sorine, in cazul in care te bate, totusi, vreun gand sa finantezi activitatea Hotnews, sfatul meu prietenesc e sa-i mai dai ceva la leafa Adrianei Dutulescu si s-o tai de pe statele de plata pe Andreea Pora. Sunt convins ca, pe langa faptul ca te-ai scoate si mai ieftin, Adriana nu poate sa fie atat de sarita de pe fix incat sa-si plagieze pana si erorile. Da’ continui sa nu cred ca ai vreo legatura cu Hotnews…

P.S. Astept demisia in semn de protest a lui Dan Tapalaga; si a juristilor de la Cotroceni care l-au dezamagit pe Providential in cazul uninominalului :))

UPDATE: Anca ne semnaleaza si ea un alt plagiat al Andreei Pora. Sa fie primit!